Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτιαξε νέο λογαριασμό στο Instagram και κάνει giveaway συνολικά 45.000 ευρώ μετρητά σε πέντε τυχερούς νέους ακόλουθούς του

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στον «μαγικό» κόσμο του Instagram και μάλιστα μέσα σε δύο ώρες συγκέντρωσε περισσότερους από 35.000 νέους ακόλουθους. Βέβαια, ο ρυθμός με τον οποίο έρχονται τα νέα follows στον λογαριασμό του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οφείλεται και στον πρωτότυπο διαγωνισμό που αποφάσισε να τρέξει στο προφίλ του.

Τι εννοούμε; Όπως ενημέρωσε μέσω Instagram Story ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο giveaway μετρητών για τους νέους followers του, το οποίο θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, όπου θα προκύψουν συνολικά 5 νικητές, οι οποίοι θα μοιραστούν 45.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος θα πάρει 20.000 ευρώ μετρητά, ο δεύτερος 10.000 ευρώ μετρητά και οι άλλοι τρεις από 5.000 ευρώ μετρητά.

 

 

Αυτός είναι ένας τρόπος, προκειμένου να «ξαναχτίσει» έναν ισχυρό λογαριασμό με πολλούς χιλιάδες followers στο Instagram, μιας και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει «ρίξει» δύο προφίλ του Γιαννακόπουλου, ένα με 300.000 κόσμο κι ένα δεύτερο με 120.000 ακόλουθους. Κάτι που τον εξόργισε και τον έκανε να στραφεί κατά του Μαρκ Ζούκερμπεργκ με πολλαπλές αναρτήσεις στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Πηγή: reader.gr