Έπειτα από αρκετά χρόνια, τα Χανιά αποκτούν ένα πραγματικό μπουζουξίδικο που τόσο έλειπε από τη πόλη. Το ιστορικό Χονολουλού και μετέπειτα Astra Live πλέον άλλαξε χέρια, ανανεώθηκε ολοκληρωτικά και κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε τόσο ώστε δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις Αθηναϊκές πίστες.

Σήμερα λοιπόν Τετάρτη το ολοκαίνουριο LIV Music Stage κάνει την πιο δυναμική πρεμιέρα, με δύο τεράστια ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο λόγος για τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χρήστο Χολίδη, δύο ιερά τέρατα του Λαϊκού πενταγράμμου.

 

 

Η μάχη για τα πρώτα τραπέζια καλά κρατεί, ενώ όπως όλα δείχνουν τα Χανιά θα δείξουν με το καλημέρα πόσο τους έλειψαν τέτοιες μεγάλες βραδιές. Αντίστοιχη όμως πρόκειται να είναι και η συνέχεια, καθώς Παρασκευή – Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι (με κρύο πιάτο) το Χανιώτικο κοινό θα απολαμβάνει ένα ξεχωριστό λαϊκό πρόγραμμα με όλο το σχήμα να έρχεται από την Αθήνα για να δώσει ρυθμό στη διασκέδαση της πόλης.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Όσοι θέλουν να κάνουν τη κράτηση τους για το βράδυ ή για τις επόμενες μέρες, αλλά και τις γιορτές, μπορούν να επικοινωνήσουν στο κινητό 6945241837 ή να στείλουν μήνυμα στην επίσημη σελίδα του LIV σε facebook και instagram

https://www.facebook.com/stagechania

https://www.instagram.com/livmusicstage/