Στο Survivor θα συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και την Κυριακή ήταν η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

 

Ο δημοσιογράφος θα αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο τα ξημερώματα της Τρίτης και η Ελένη Τσολάκη τον αποχαιρέτησε on air με τα εξής λόγια: «Θέλω να στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο αγόρι μας το γλυκό, το όμορφο, το ταλαντούχο, που θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η καρέκλα σου θα σε περιμένει, σε θέλω δίπλα μου. Όπου και να είσαι, θέλω να με σκέφτεσαι. Να προσέχεις τον εαυτό σου, κάνε εκεί αυτά που ξέρεις να κάνεις και να το χαρείς…» είπε η Ελένη Τσολάκη, αποχαιρετώντας τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Θα σε σκέφτομαι συνεχώς» απάντησε λιτά εκείνος καθώς από την παραγωγή του Survivor δεν του επιτρέπεται να αποκαλύψει περισσότερα.

 

 

Survivor 5: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπαίνει στο ριάλιτι – Θα πάει και η πρώην του;

H μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor όμως ήρθε δια στόματος της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» πως στο Survivor 5 θέλουν επανάληψη του σκηνικού Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη, δηλαδή των δυο πρώην και γι’ αυτό το λόγο στο ριάλιτι επιβίωσης, σε ανύποπτο χρόνο, θα δούμε και την είσοδο της Ελενας Κώνστα.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

 

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για 3,5 χρόνια και χώρισαν λόγω των διαφορετικών «θέλω», όπως είχε πει η ίδια η δημοσιογράφος στο παρελθόν.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr