Λίγο το αίσθημα των γιορτών , λίγο το glam των 70ς , λίγο το κρύο σε συνδυασμό με την άνεση και το στυλ, μου προκάλεσαν μία casual chic με animal print διάθεση

 

Teddy Trousers αναρωτιέσαι πως να το φορέσεις ?

Εκτός την άνεση και την ζεστασιά που προσφέρει , ένα teddy παντελόνι αναμφίβολα προσθέτει στυλ σε κάθε εμφάνιση σου . Είναι τόσο cozy που θέλεις να το φοράς όλη μέρα με τα αγαπημένα σου sneakers, με chunky soleshoes , αρβυλάκια και πολλές αμέτρητες επιλογές . Αν θέλεις όμως να το απογειώσεις δοκίμασε να το φορέσεις με γόβες η ψηλοτάκουνα πέδιλα και μάγεψε με το πιο sporty θηλυκό στυλ σου, άλλωστε ένα κομψό παπούτσι προσδίδει υπέροχο στυλ για κάθε ώρα της ημέρας.extra tip ,αν το φορέσεις με πέδιλα μην ξεχάσεις να τους προσθέσεις κάλτσες.

Αν το επιλέξεις σε παλ και ουδέτερες αποχρώσεις , σου δίνει την επιλογή να το σετάρεις και με πιο statement κομμάτια όπως animal prints, oversizedt-shirts , bucket hats , transparent assesories , με λευκό πουκάμισο και corsettop , με καπιτονέ μακρύ πανοφόρι η και ένα patchworktop. Και με παγιέτες ????????
ΠΟΙΈΣ ?? Αυτές οι λαμπερές μονόχρωμες η και πολύχρωμες πλεγμένες λάμψεις που σε κάνουν να νιώθεις ιδιαίτερη και να τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου?
Μα φυσικά !

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

 

Άλλωστε ακόμα κρατάμε μία glam διάθεση από το πνεύμα των γιορτών γιατί όχι να μην συνδυαστεί με άνεση και στυλ.
Τις λες και σχεδόν εθιστικές ! Οι παγιέτες αποτελούν άριστη επιλογή μιάς και τις έχουμε ταυτίσει με βραδινά και πάρτυ λουκ αφού λίγες είναι οι γυναίκες που παίρνουν το ρίσκο να τις εντάξουν στο στυλ τους και το πρωί.
Αλλά όχι μόνο τις παγέτες αλλά και τις printed γόβες .Αναφερόμενη λοιπόν στα leopard heels Χρυσός κανόνας για να τις φορέσετε είναι ο μινιμαλισμός .Είναι ένα print με μεγάλη δεξαμενή από fans και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα τις φορέσεις . Οι γηίνες ,παλ αποχρώσεις , το μαύρο , το καμηλό και το αγαπημένο μου κυπαρισσί ταιριάζουν απόλυτα με το λεοπάρ .Όταν το print του παπουτσιού σας είναι τόσο έντονο, θα πρέπει να το αφήσετε να πρωταγωνιστεί στο ντύσιμό σας. Συνδύασε το επίσης με τζίν και πουλόβερ , αλλά αν αγαπάς την άνεση με το στυλ μην φοβηθείς να τολμήσεις το outfit που σου προτείνω .

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Έως την επόμενη φορά να χρωματίζετε τις μέρες σας με στυλ.

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη