Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά;

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει την απάντηση: Το γέλιο και το χιούμορ. Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε ακόμα πιο πολύ μέσα από τον ρόλο του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 δεν θα σε αφήσει να παιδευτείς να βρεις τρόπους για να γελάσεις με την καρδιά σου τις πρώτες ημέρες του 2022. Ετοίμασε το κατάλληλο υλικό και το μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιάννης Κουκουράκης αποφάσισε να ξεκινήσει την χρονιά του με γέλιο κι αυτοσαρκασμό. Και το έκανε χρησιμοποιώντας γνωστή εφαρμογή μέσω της οποίας έβαλε το δικό του πρόσωπο σε μερικές από τις πιο θρυλικές σκηνές της Marilyn Monroe στον κινηματογράφο. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε κάνει να γελάσεις. Αλλά μη μείνεις μόνο σε αυτό. Το μήνυμα του Γιάννη Κουκουράκη για το 2022 κρύβει πολλά περισσότερα από ένα τρανταχτό γέλιο.

«Καλή μας χρονιά αδέρφια!», ευχήθηκε ο ηθοποιός και παρουσίασε τη λίστα του με τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει ο ίδιος και όλοι μας τη νέα χρονιά. «Να χαμογελάμε. Να αυτοσαρκαζόμαστε (γιατί πολύ ισταγκραμική σοβαρότητα έπεσε και δεν). Να έχουμε υγεία και τους ανθρώπους που αγαπάμε καλά και δίπλα μας. Να ζούμε την ζωή. Να συγχωρούμε (εκεί που πρέπει μόνο). Να είμαστε θετικοί (δεν εννοώ με covid). Να είμαστε δύναμη και έμπνευση για τους γύρω μας και εκείνοι για εμάς», σημείωσε ο Γιάννης Κουκουράκης στη συνέχεια.

«Σας στέλνω την αγάπη μου και σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας! Να σας χαίρονται οι άνθρωποι σας! Καλή μας χρονιά λοιπόν!», κατέληξε ο ηθοποιός.
Όπως καταλαβαίνεις, δεν ενθουσιαστήκαμε μόνο εμείς με αυτό το βίντεο – απόλαυση του Γιάννη Κουκουράκη. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέσα σε 20 ώρες περισσότερα απο 49 χιλιάδες views, ενώ το απόλαυσε και ο μετρ των μεταμορφώσεων, Τάκης Ζαχαράτος.

πηγή: http://ladylike.gr

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...