Ο Σωτήρης Κοντιζάς «έκαψε» τους διαγωνιζόμενους, αλλά και τους άλλους δύο κριτές, καθώς ξαφνικά άρχισε να ρωτάει τους παίκτες, σε ποια περιοχή μένουν, αν μένουν σε ενοίκιο, αν πληρώνουν πολλά κι άλλες ερωτήσεις μεταξύ… απογραφής και κτηματολογίου

 

Η αγαπημένη τριάδα των chefs επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του Star, καθώς το MasterChef έκανε χθες πρεμιέρα για την έκτη σεζόν του μαγειρικού ριάλιτι. Οι κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δικαίωσαν τους φανατικούς τους θαυμαστές που περίμεναν την επιστροφή τους στην τηλεόραση.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς «έκαψε» τους διαγωνιζόμενους, αλλά και τους άλλους δύο κριτές, καθώς ξαφνικά άρχισε να ρωτάει τους παίκτες, σε ποια περιοχή μένουν, αν μένουν σε ενοίκιο, αν πληρώνουν πολλά κι άλλες ερωτήσεις μεταξύ… απογραφής και κτηματολογίου.

 

 

Κάποια στιγμή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε, λύγισε από τα γέλια και τον ρώτησε «ενδιαφέρεσαι για το real estate;». Ο Κοντιζάς απτόητος συνέχισε να κάνει τις ερωτήσεις του για το πού μένουν κι αν πληρώνουν ενοίκιο, με τον Κουτσόπουλο να φεύγει από τη θέση του από τα γέλια και να του λέει, «γιατί δεν τον ρωτάς και τι νούμερο παπούτσι φοράει;»

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

 

Πηγή: reader.gr