Φήμες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί και τον The Weeknd να είναι ζευγάρι – Πλέον το νέο τραγούδι του ράπερ σχεδόν επιβεβαίωσε πως οι δυο τους είναι σε σχέση

 

Ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες τον Ιούνιο ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τα δημοσιεύματα που θέλουν την Χολιγουντιανή σταρ να βρίσκεται σε σχέση με τον -κατά πολύ νεότερό της- ράπερ. Κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύδει το ειδύλλιο.

 

 

Ένας στίχος από το νέο τραγούδι του Weeknd με τίτλο «Here We Go… Again» του νέου του άλμπουμ «Dawn FM», μαρτυρά πως ο ράπερ είναι πράγματι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα, με μία σταρ του σινεμά. Tο τραγούδι είναι βγαλμένο από την ζωή του τραγουδιστή, ενώ μέσα κρύβει αναφορές και στην πρώην σύντροφό του, Μπέλα Χαντίντ.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella ? (@bellahadid)

 

«Η φίλη σου προσπαθεί να σου βρει κάποιον πιο διάσημο. Αλλά αντί γι’ αυτό, κατέληξες με κάποιον τόσο βασικό, χωρίς καν πρόσωπο. Κάποιον για να σε βγάζει φωτογραφίες και να τις κορνιζάρει. Η νέα μου κοπέλα είναι αστέρι του σινεμά», αναφέρει στους στίχους, πυροδοτώντας έτσι νέες αντιδράσεις στο Twitter.

 

 

Πηγή: reader.gr