Δείτε το βίντεο – Το «Chai Tea with Heidi» είναι το τραγούδι των τίτλων για την 17η σεζόν του σόου της, Germany’s Next Top Model

 

Συνεργασία έκπληξη από τη Χάιντι Κλουμ και τον Snoop Dogg. H Γερμανίδα καλλονή ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το «Chai Tea With Heidi», το πρώτο της σινγκλ που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον διάσημο ράπερ και σηματοδοτεί της στροφή της στη μουσική, που από καιρό επιθυμούσε.

Στο κομμάτι ο Snoop Dogg ραπάρει ενώ η Κλουμ τραγουδά στίχους του ρεφρέν, το οποίο είναι από το σινγκλ του Rod Stewart του 1983 «Baby Jane».

Το «Chai Tea with Heidi» είναι το τραγούδι των τίτλων για την 17η σεζόν του σόου της, Germany’s Next Top Model.

Μάλιστα σε αυτό το βίντεο κλιπ η Κλουμ έχει χρησιμοποιήσει πλάνα από τα γυρίσματα που είχε κάνει στη Μύκονο για το γερμανικό ριάλιτι μοντέλων.

«Όταν συζητούσαμε το τραγούδι των τίτλων για την επερχόμενη σεζόν του Germany’s Next Top Model, μου προτάθηκε ίσως να ηχογραφήσω το δικό μου τραγούδι φέτος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω από την comfort zone μου και να προκαλώ τον εαυτό μου, οπότε ήταν κάτι που σίγουρα σκεφτόμουν, αλλά ήξερα ότι υπήρχε μόνο ένα άτομο με το οποίο ήθελα να τραγουδήσω», είπε για τον αγαπημένο της καλλιτέχνη Snoop Dogg.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Χάιντι Κλουμ αναστάτωσε τη Μύκονο με τον αισθησιακό χορό της

H Χάιντι Κλουμ είχε βρεθεί στη Μύκονο τον περασμένο Νοέμβριο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του γερμανικού Next Top Model.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret περπάτησε πάνω σε ειδική εξέδρα που είχαν στήσει δύτες στην παραλία μπροστά από το beach bar Tropicana και ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Φορώντας κοντό μαύρο φόρεμα σε ροκ στυλ που τόνιζε μοναδικά τις αναλογίες της και άφηνε λίγα στην φαντασία στο πίσω μέρος του, η Χάιντι πόζαρε και χόρεψε μπροστά στον φακό με τρομερά σέξι διάθεση αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως παρά την ηλικία της διαθέτει κορμί που …κόβει ανάσες χωρίς να χρειάζεται την βοήθεια photoshop ή φίλτρων! Όπως αποδεικνύεται τώρα ο αισθησιακός εκείνος χορός ήταν για το βίντεο κλιπ με τον Snoop Dogg!

 

Δείτε και τις αναρτήσεις της στο Instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!
Πηγή: protothema.gr