Οι τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού που πρέπει να προσέξουν.

 

Από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι και τις 3 Φερβουαρίου οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου πρέπει να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά. Χθες ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα, στη διάρκεια της οποίας μπορεί να υπάρξουν μικροατυχήματα, προβλήματα στις σχέσεις και παρανοήσεις.

Τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι τα παρακάτω:

 

Ταύρος

zodia chillin

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε αυτές τις ημέρες στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας στον χώρο εργασίας. Τα οικονομικά σας ταλαντεύονται, ενώ πρέπει να αποφασίσετε αν η δημόσια εικόνα σας και το status quo που θέλετε να ακολουθήσετε ταιριάζει με τα πιστεύω σας. Μεγάλη προσοχή απαιτείται και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, αλλά και στις αποφάσεις που λαμβάνετε.

 

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας σας απασχολούν πολύ αυτό το διάστημα, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον οίκο των οικονομικών σας. Προτιμήστε να κάνετε μεγάλες αγορές άλλη στιγμή και παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Μεγάλη επιρροή ασκείται αυτή την περίοδο και στο κομμάτι των ανασφαλειών σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα για ενδοσκόπηση που σας προσφέρεται.

Διαβάστε επίσης  Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της @ Αρόδου Live Restaurant

 

Υδροχόος

Τον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε ζητά να επανεξετάσετε ο ανάδρομος Ερμής. Αναβολές, παρεξηγήσεις και μπερδέματα στην επικοινωνία σάς κουράζουν και σας αποδιοργανώνουν. Αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις αυτό το χρονικό διάστημα και δώστε μεγάλη προσοχή σε όλα τα σημάδια, καθώς η κρίση σας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό.

 

Πηγή: marieclaire.gr