Θα μπορούσαμε να πούμε ότι συνιστά το απόλυτο mood changer. Και αυτό γιατί, αν δεν έχεις νιώσει πόσο τέλεια είναι η αίσθηση όταν είσαι κουρασμένη, όταν νιώθεις τα μάτια σου βαριά, όταν τα μάτια σου είναι πρησμένα είτε από τον πολύ είτε και από τον λίγο ύπνο, τότε δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε ότι όταν εφαρμόζεις τα patches στα μάτια αλλάζει όλη σου η διάθεση.

Τι είναι τα eye patches
Τα eye patches είναι μικρά επιθέματα σε σχήμα μισοφέγγαρου που εφαρμόζονται στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Είναι εμποτισμένα με υλικά όπως υαλουρονικό, πεπτίδια, βιταμίνες και άλλα ευεργετικά συστατικά ώστε να βοηθούν την περιοχή να μένει ενυδατωμένη, απαλλαγμένη από λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να είναι φωτεινή και ελαστική και να δείχνει πάντα ξεκούραστη.

Παράλληλα, είναι σούπερ δροσερά – ειδικά αν τα κρατάς στο ψυγείο σου, καθώς το κρύο βοηθάει και στην αποσυμφόρηση της περιοχής, είναι καταπραϋντικά, είναι πολύ ευχάριστα και κάνουν και την δουλειά που θέλεις, ανάλογα με το προϊόν που έχεις επιλέξει.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Έτσι, λοιπόν, έχοντας εφαρμόσει τα patches μπορείς να έχεις μία περιοχή απαλλαγμένη από οιδήματα, να έχεις μία περιοχή πολύ φωτεινή και ξεκούραστη ενώ παράλληλα την διατηρείς ενυδατωμένη για να έχεις πάντα το τέλειο αποτέλεσμα με το concealer σου.

Πάμε όμως να δούμε τα δικά μας αγαπημένα, γιατί από τα οφέλη και μόνο νομίζουμε ότι σε πείσαμε. Ώρα τώρα είναι να βρεις το δικό σου αγαπημένο και να μην ξεχνάς να το εφαρμόζεις και κάθε μέρα!


Natura Siberica Biome Hydrogel Patches Ματιών με Υαλουρονικό: Βοηθούν στη στήριξη του μικροβιώματος του δέρματός σας, αυξάνουν την αντίσταση της επιδερμίδας στις επιδράσεις του αστικού τρόπου ζωής, ενισχύουν τη λάμψη και την αναγέννηση του δέρματος, το διατηρούν υγιές και βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής νεανικής σας εμφάνισης.


Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Mask: Η σύνθεσή τους στηρίζεται στην εμβληματική night repair τεχνολογία, όπως αυτή του πιο διάσημου ορού, που χαρίζει απαλότητα, ενυδάτωση, λάμψη και ξεκούραστη όψη.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!


Επίθεµα υδρογέλης GARDEN: Με χρυσό, κολλαγόνο, εκχυλίσµατα σταφυλιού και βρώµης, ενυδατώνει, επανορθώνει άµεσα τους µαύρους κύκλους, πρηξίµατα και λεπτές γραµµές.


PIXI DetoxifEYE Eye Patches: Είναι εμποτισμένα με μια σειρά από ευεργετικά συστατικά, όπως αγγούρι που καταπραΰνει, χρυσό που θρέφει, υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και καφεΐνη για μια αίσθηση αναζωογόνησης.

Λειτουργούν σε μόλις 10 λεπτά για ανανεωμένη και αναζωογονημένη εμφάνιση.


Eye Instant Stress Relieving Mask 5 Pairs of Patches της σειράς Intensive Care VALMONT: Είναι εντατική θεραπεία SOS για την περιοχή των ματιών που αναζωογονούν και λειαίνουν την περιοχή των ματιών από ρυτίδες και σημάδια κούρασης.


Peptides spring Hydra- Gel eye patches Youth Lab: Eφάπτονται τέλεια στο δέρμα, φροντίζοντας για την πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών σε μόλις 20 λεπτά!

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι μια εξαιρετικά πλούσια “πηγή πεπτιδίων” που επανορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα, ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds


Patches KLORANE: Σβήνουν τα σημάδια της κόπωσης μέσα σε 15 λεπτά, τα χαρακτηριστικά λειαίνουν, οι μαύροι κύκλοι σβήνουν και οι σακούλες αποσυμφορούνται.

Κατάλληλα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια με σύνθεση με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, ειδικά σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.

Πηγή:faysbook.gr