Οι κακουχίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Survivor 2022, ωστόσο δεν σημαίνει ότι αντέχουν όλοι μέχρι τέλους…

 

Έτσι, οι δυσκολίες λύγισαν τρεις από τους παίκτες των Μαχητών, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης, με τους «Μπλε» να αποδεκατίζονται ξαφνικά!

Survivor 2022: Ποιοι Μαχητές αποχώρησαν από το νησί

Οι παίκτες των Μαχητών που αποχαιρέτησαν το παιχνίδι και επιστρέφουν στην πατρίδα είναι η Κρυσταλία Κουτσιμάνη, ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς.

 

 

Η πρώτη αποχώρησε για λόγους υγείας, ενώ οι άλλοι δύο αποχώρησαν οικειοθελώς, μην αντέχοντας άλλο τις κακουχίες.

 

 

Την ανακοίνωση-βόμβα έκανε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το αγώνισμα της ασυλίας, στο οποίο οι Μαχητές παρατάχθηκαν αποδεκατισμένοι.

 

 

Survivor 2022: Στεναχώρια στους Μαχητές, απαρηγόρητη η Ασημίνα

Η εξέλιξη αυτή δεν άφησε ανεπηρέαστους τους Μαχητές, οι οποίοι «λύγισαν» από τις ξαφνικές αποχωρήσεις των συμπαικτών τους.

Εκείνη που επηρεάστηκε περισσότερο, πάντως, ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, για την αποχώρηση της Κρυσταλίας, δηλώνοντας απαρηγόρητη ότι «περίμενα να γυρίσει, την είχα σα μαμά μου», ενώ για τον Μπέλλο τόνισε ότι είναι φοβερός άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

 

 

Survivor 2022: Μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως «ήδη στο νησί υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν έρθει αποφασισμένοι να ζήσουν αυτή την εμπειρία μέχρι το τέλος της, περιμένουν πώς και πώς να μπουν κι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα».

 

Πηγή: iefimerida.gr