Η σταρ του TikTok είχε έσοδα 17,5 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 12 μήνες.

 

Μπορεί οι περισσότεροι 17χρονοι να δανείζονται ακόμα χρήματα από τους γονείς τους ή να δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα για το χαρτζηλίκι τους, υπάρχει όμως και μια συνομήλική τους που βγάζει ήδη περισσότερα χρήματα και από τους top CEOs του κόσμου.

Η διάσημη TikToker, Charli D’Amelio, κατάφερε να συγκεντρώσει έσοδα 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την προώθηση προϊόντων στη δημοφιλή πλατφόρμα, το λανσάρισμα της δικής της σειράς ρούχων αλλά και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μια ριάλιτι εκπομπή, projects που ξεκίνησε χάρη στη δόξα που της χάρισε το TikTok.

 

@charlidamelio i’ll do this better later but i love this dance dc @Arii?? ♬ twenty x homecoming – ashley

 

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, η D’Amelio έβγαλε περισσότερα χρήματα από τον CEO της McDonald που κερδίζει 10.8 εκατομμύρια τον χρόνο, αλλά και τον Tim Cook της Apple που έβγαλε το 2020 14.7 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Ποια είναι η Charli D’Amelio

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cd (@charlidamelio)

H Charli μεγάλωσε στο Connecticut και ασχολούταν επαγγελματικά με τον χορό για 10 χρόνια πριν ξεκινήσει να φτιάχνει βίντεο στο ΤικΤοκ.

Από το 2019 ξεκίνησε να ανεβάσει συστηματικά βίντεο που την δείχνουν να χορεύει. Πλέον είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο TikTok, 125 εκατομμύρια followers, ενώ ήταν η πρώτη που συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια αλλά και 100 εκατομμύρια followers στο TikTok.

Λίγο μετά, το Hulu της έκλεισε συμβόλαιο για μια ριάλιτι εκπομπή για τη ζωή της μαζί με την οικογένειά της, με τίτλο ‘The D’Amelio show’. Μαζί με την αδελφή της, Dixie, που είναι επίσης TikToker και n δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη της πλατφόρμας, έφτιαξαν τη δική τους σειρά ρούχων. Οι δύο αδελφές θα πρωταγωνιστήσουν σε ακόμα μια ριάλιτι εκπομπή με τίτλο ‘Charli vs Dixie’.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cd (@charlidamelio)

 

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Η 17χρονη που την αποκαλούν ‘βασίλισσα’ ή ‘CEO’ του TikTok, βοηθά και άλλους TikTokers να γίνουν διάσημοι ενώ στα projects της συγκαταλέγονται και εκπομπές podcasts, μια σειρά με βερνίκια νυχιών αλλά και voice-over σε ταινίες. Μαζί με την αδελφή της είναι μέλος του The Hype House, μιας ομάδας με σταρ των social media που δημιουργούν μαζί περιεχόμενο. Η ομάδα, μάλιστα, είχε γίνει περισσότερο γνωστή όταν έκαναν ένα κορωνοπάρτι στο peak του πρώτου κύματος της πανδημίας. Μάλιστα, η D’Amelio κατηγορήθηκε και δεύτερη φορά για έλλειψη ενσυναίσθησης σε περίοδο πανδημίας, αφού είχε πάει για διακοπές στις Μπαχάμες όταν ο αριθμός των κρουσμάτων είχε αρχίσει να ανεβαίνει δραματικά στο Λος Άντζελες.

 

Πηγή: madamefigaro.gr