Ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο ΣΚΑΪ απέναντι στο σκάνδαλο με τον Γιώργο Κατσαούνη και τι συμβαίνει τελικά με την αποχώρηση του Βαλάντη;

 

Με πολλά και «καυτά» θεματάκια ξεκίνησε η Τετάρτη, με το Survivor φυσικά και όσα γίνονται μέσα, αλλά και έξω από αυτό να απασχολούν έντονα τα media.

 

Πώς θα αντιδράσει ο ΣΚΑΪ στην υπόθεση Κατσαούνη;

Αυτό είναι το βασικό ερώτημα πολλών από την στιγμή που «έσκασε» η βόμβα με τη μήνυση στον παίκτη του Survivor. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Espresso, η μήνυση της 16χρονης για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αφορά περιστατικό που συνέβη λίγες εβδομάδες πριν ο Γιώργος Κατσαούνης βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, ο αγρότης του ριάλιτι είχε συλληφθεί στις 2 Δεκεμβρίου και είχε περάσει μια νύχτα στο κρατητήριο.

Η παραγωγή του Survivor γνώριζε το περιστατικό; Θα πάρει κάποια θέση ο ΣΚΑΪ για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες; Θα συνεχίσει ο παίκτης να αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor, σαν να μην τρέχει τίποτα; Πιθανότατα οι άνθρωποι του καναλιού να τα σκέφτονται όλα τα παραπάνω. Πάντως την τελευταία φορά που είχαμε μια τόσο έντονη αντίδραση κόσμου προς παίκτη ριάλιτι, ήταν με τον Κρητικό του Big Brother, με τον ΣΚΑΪ να τον αποβάλλει άμεσα από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

 

Η αλήθεια για την αποχώρηση του Βαλάντη

Το δεύτερο θέμα που απασχολεί τα media και έχει να κάνει με το Survivor, αφορά την αποχώρηση ή την παραμονή του Βαλάντη στο ριάλιτι επιβίωσης. Από το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) γράφτηκε σε πολλά μέσα πως ο παίκτης αποχωρεί, καθώς άνοιξε το κινητό του και εμφανίστηκε στο Viber. Το τελευταίο, ωστόσο, δεν ισχύει, γιατί το κινητό του Βαλάντη βρίσκεται στα χέρια της συντρόφου του, Σουζάνας, η οποία και ευθύνεται για την «παρουσία» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Παρόλα αυτά, στο αποψινό (19/1) επεισόδιο ο τραγουδιστής κάνει κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί στα χρονικά του παιχνιδιού. Αποφασίζει να μην πάει στο συμβούλιο του νησιού μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και δηλώνει πως θα περιμένει να μάθει την ετυμηγορία του κόσμου από την καλύβα της ομάδας του. Μια απόφαση που σαφώς πάει ενάντια στους κανόνες του Survivor. Όπως όλα δείχνουν θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

 

 

Η άγνωστη σχέση του Χρήστου Δάντη με παίκτρια των Μαχητών

Μένουμε για λίγο ακόμη στο Survivor, καθώς έχουμε και τη γνωστοποίηση της σχέσης μιας Μαχήτριας με έναν γνωστό τραγουδιστή.

 

 

Μιλάμε φυσικά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη, με τους δυο τους να είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, αλλά να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» του OPEN έκανε γνωστή την είδηση και στη συνέχεια ο Δάντης «λύθηκε» και υποστήριξε τη σύντροφό του μέσω Instagram.

 

Πηγή: reader.gr