Έκανε χιούμορ με το ποιος τον δήλωσε στο MasterChef, πήρε τρία «ναι» και πέρασε στον επόμενο γύρο, ωστόσο, ο Αλέξανδρος ως πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών κέρδισε τους πάντες με το δυνατό μήνυμα που έστειλε

 

Από τις συμμέτοχες που μέχρι στιγμές έχουν ξεχωρίσει στο φετινό MasterChef είναι αυτή του 36χρονου Αλέξανδρου από τα Χανιά ο οποίος έκανε χιούμορ με το ποιος τον δήλωσε στον διαγωνισμό μαγειρικής, πήρε τρία «ναι» και πέρασε στον επόμενο γύρο, ωστόσο, ως πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών κέρδισε τους πάντες με το δυνατό μήνυμα που έστειλε.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν ο παίκτης εμφανίστηκε μπροστά τους, θέλησαν να μάθουν γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος τόνισε πως η δήλωση της συμμετοχής του αποτελεί ένα μυστήριο καθώς δε γνωρίζει ποιος μπήκε στη διαδικασία να τον δηλώσει!

Το πιάτο του Αλέξανδρου ήταν ιδιαίτερα νόστιμο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει: «Αυτή η στάκα είναι για έμφραγμα» ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε τον παίκτη αν δοκίμασε την παρασκευή του. Όταν εκείνος απάντησε αρνητικά, ο κριτής σχολίασε πως «έχασε». Τελικά ο Αλέξανδρος απέσπασε τρία «ναι» και πήρε τη λευκή ποδιά που τον πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare: Ετοιμάζεται για να φέρει το καλοκαίρι! (13/5)

 

 

«Οι κουζίνες δεν είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Έχω περάσει πολύ μεγαλύτερες. Έχω περάσει πολλά σκοτεινά χρόνια λόγω του ότι είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον δεν είμαι βέβαια. Αρκετά χρόνια. Είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ. Και είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει γιατί πολλοί πιστεύουν ότι δεν αλλάζει και εγώ κάποτε πίστευα αυτό, αλλά τελικά αλλάζει με θέληση και είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Κατά τ’ άλλα, εφόσον εγώ μπόρεσα και άλλαξα τη ζωή μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε. Και εφόσον εγώ μπορώ να κυνηγάω τα όνειρα μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει. Και αυτό είναι το θετικό. Είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω την ζωή με αισιοδοξία» είπε ο Αλέξανδρος και έστειλε το δικό του δυνατό μήνυμα.

 

Πηγή: reader.gr