Ακόμα μία μεγάλη παραγωγή στη χώρα μας. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα υποδυθεί πολιτικό κρατούμενο. Θα πάρουν μέρος πολλοί Έλληνες από την περιοχή.

 

Η Ελλάδα έχει γίνει πόλος έλξης για ξένες τηλεοπτικές παραγωγές και μετά τον πανζουρλισμό που έγινε με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Τζέισον Στέιθαμ, αναμένεται να γίνει ανάλογος «χαμός» με τον… Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Έναν από τους θρύλους του Hollywood, ο οποίος θα βρεθεί στη Δράμα για γυρίσματα ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2022.

Συν τοις άλλοις, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ετοιμάζεται να ανοίξει το ξενοδοχείο του στη Σαντορίνη.

Στη νέα ταινία στην οποία θα πάρει μέρος στα 81 του χρόνια και θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο από την Ελλάδα και δη τη Δράμα, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται έναν πολιτικό κρατούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και το ergasia-press.gr, πιθανότατα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο θα γίνουν τα γυρίσματα στη Δράμα και συγκεκριμένα στους δήμους Προσοτσάνη, Δράμα και Παρανέστι, ενώ ήδη έχουν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία, καθώς στα γυρίσματα θα περιέχουν σκηνές με εφέ και τεχνικές εκρήξεις.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Σκηνικά θα υπάρχουν στο Σπήλαιο του Αγγίτη, περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, αλλά και του Σιδηρονέρου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του νερού. Πέραν των τοπίων, στην ταινία θα πάρουν μέρους και αρκετοί Έλληνες από την περιοχή που θα υποδυθούν δεύτερους ρόλους (κομπάρσοι).

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus