Τι κάνει ο Βαλάντης μετά το Survivor, ποια στάση θα κρατήσει ο ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Κατσαούνη και πού αλλού είδαμε τον παρουσιαστή του ριάλιτι, Γιώργο Λιανό; – Τι συμβαίνει με το κίνημα #cancel_Kopsialis που κατακλύζει τα social media

 

Κλείνουμε την εβδομάδα με παρασκήνια γύρω από το Survivor, τις αντιδράσεις για τους Έλληνες influencers, αλλά και το τρομερό σκηνικό στο MEGA με πρωταγωνίστρια τη Ματίνα Παγώνη και την Ανθή Βούλγαρη. Πιάστε το Τηλεκοντρόλ και ξεκινάμε.

 

Έτσι αντιμετωπίζει ο Βαλάντης την αποχώρηση

Απ’ ότι φαίνεται ο Βαλάντης δεν το πήρε και πολύ «βαριά» το γεγονός ότι αποχώρησε από το Survivor. Και τα χρήματά του πήρε και απολαμβάνει τις διακοπές του αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο. Ως γνωστόν οι παίκτες που αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης δεν πετούν αμέσως για την Αθήνα, αλλά έχουν μερικές ημέρες προσαρμογής, μένοντας στο ξενοδοχείο της παραγωγής του Ατζούν.

Εκεί, λοιπόν, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στην πρωινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο του Sfera 102.2, o Βαλάντης ηρεμεί, παίζοντας γκολφ. Τι να πει κανείς.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

 

Το μέλλον του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor

Πολλά ακούστηκαν μετά τη μήνυση από 16χρονη εις βάρος του Γιώργου Κατσαούνη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Το περιστατικό που «βαραίνει» τον αγρότη του Survivor έλαβε χώρα δύο εβδομάδες πριν αποχωρήσει με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο ΣΚΑΪ δεν αναμένεται να πάρει οποιαδήποτε θέση.

Άλλωστε, ο παίκτης είχε λευκό ποινικό μητρώο (προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι) τη στιγμή που επιλέχθηκε από την ομάδα του Ατζούν, γεγονός στο οποίο θα πατήσει το κανάλι του Φαλήρου, προκειμένου να τον αφήσει να συνεχίσει στο Survivor.

 

Η νέα δουλειά του Γιώργου Λιανού

 

Μένουμε σε «ύδατα» Άγιου Δομίνικου και πάμε στον παρουσιαστή του Survivor, τον Γιώργο Λιανό. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως βρήκε το κατάλληλο timing, για να μας παρουσιάσει τη νέα του δουλειά σε συνεργασία με την Panik Records. Ο Λιανός γυρνάει για λίγο στο τραγούδι και μετά από αρκετά χρόνια βγάζει νέο κομμάτι. Ο τίτλος του «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή» σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Κωνσταντίνου Παντζή.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Παράλληλα, κάπου εδώ να σημειώσουμε πως ήδη στον ΣΚΑΪ συζητούν το όνομα του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης ενόψει της νέας χρονιάς. Ίσως ακόμη και για κάποια καθημερινή εκπομπή. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους καλύτερους παρουσιαστές που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή.

 

Τα unfollow στους influencers

Την ίδια ώρα χαμός γίνεται στα social media με τα hashtags #cancel_influencers και #cancel_kopsialis . Η στάση του Αλέξανδρου Κοψιάλη, αλλά και της Ιωάννας Τούνη στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τους δυο τους να χάνουν καθημερινά followers.

 

 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως τόσο ο Κοψιάλης, όσο και η Τούνη έχουν χάσει από την Κυριακή (16/1) πάνω από 10 χιλιάδες followers ο καθένας και συνεχίζουν.

 

 

 

Τα κόλλυβα της Ανθής Βούλγαρη εξόργισαν τη Ματίνα Παγώνη

 

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του MEGA την Παρασκευή (21/1) με τη Ματίνα Παγώνη να προειδοποιεί την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο πως «θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;».

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

Όλα ξεκίνησαν από τα… κόλλυβα που προσέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής στην πρόεδρο ΕΙΝΑΠ, με την τελευταία να αντιδρά έντονα, ρωτώντας την μέχρι και για το αν έχει παρενέργειες από τον κορονοϊό που πέρασε.

 

Πηγή: reader.gr