Σε επιφυλακή θα βρίσκονται οι Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, έπειτα από απόφαση του δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από την Κυριακή 23/01/2022, έως τη Δευτέρα 24/01/2022, προκειμένου να αντιμετωπισθούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο, ο Δήμος Χανίων, «σε επιφυλακή θα βρίσκονται:

 

Α) Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστικός Σταθμός του Δήμου Χανίων.
Β) Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.
Γ) Διεύθυνση Καθαριότητας και Πρασίνου.
Δ) ΔΕΥΑΧ.

 

Επιπλέον, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν έως και τηνΤετάρτη, 26/01/2022, ο Δήμος Χανίων προχωρά στο έκτακτο άνοιγμα δημοτικών δομών, ώστε να καταφύγουν οι άστεγοι της πόλης.

Συγκεκριμένα, εκτάκτως από το Σάββατο, 22/01/2022, από τις 5 το απόγευμα και όλο το εικοσιτετράωρο έως και την Τετάρτη 26/01/2022, θα παραμείνει ανοικτό το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων.

Επίσης, το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στη Σπλάντζια, θα παραμείνει ανοιχτό από τη Δευτέρα 24/01 έως και την Τετάρτη 26/01, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης  The Jar cafe: The Fall edition

Οι χώροι έχουν εξοπλιστεί επαρκώς, ώστε να φιλοξενήσουν όσους συμπολίτες μας είναι σε δεινή κοινωνική κατάσταση ενώ οι αίθουσες θα θερμαίνονται», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Χανίων.

 

 

Photo: Manos Papadomanolakis

 

Πηγή: chania.gr/katoikoi