Η Pepsi έδωσε στη δημοσιότητα το επικό trailer με τους διάσημους καλλιτέχνες που θα προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων.

 

90s fans ετοιμαστείτε. To Super Bowl 2022 έρχεται και το φημισμένο ημίχρονο του αναμένεται να είναι hot και σας αφορά άμεσα. Τι θα λέγατε για μία συνάντηση των Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Dr. Dre και Mary J. Blige; Όχι δεν είναι όνειρο, αλλά το trailer της Pepsi για το half time show της πολυαναμενόμενης φετινής διοργάνωσης!

Η Pepsi έδωσε στη δημοσιότητα το επικό trailer με τους διάσημους καλλιτέχνες που θα προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων.

Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Dr. Dre και Mary J. Blige θα είναι το εμβληματικό line up που θα ξεσηκώσει με τη μουσική του το «SoFi Stadium», όπου θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του NFL στις 13 Φεβρουαρίoυ.

Ο σκηνοθέτης του «Straight Outta Compton», F. Gary Gray δημιούργησε το trailer ο οποίο έχει τίτλο «The Call».

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Το βίντεο ξεκινά με τον Εminem να έρχεται αντιμέτωπος με το alter ego του από το παρελθόν Slim Shady, ερμηνεύοντας το single του “Rap God“. Στην συνέχεια εμφανίζεται ο Snoop να οδηγεί ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο και τραγουδώντας “The Next Episode“.

 

 

Η λαμπερή Blige εμφανίζεται με ένα μπλε παλτό ενώ παίζει το “Family Affair“. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Lamar με το “Humble” να ακούγεται στο βάθος. Οι πρωταγωνιστές δέχονται ένα τηλεφώνημα από τον Dr. Dre, ο οποίος τους καλεί για μια ιστορική συνάντηση στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες για το show. Βλέπουμε ένα αεροπλάνο να απογειώνεται καθώς το τρέιλερ μετατοπίζεται από την Ανατολική Ακτή στη Δυτική Ακτή. Το “California Love” ακούγεται επίσης στο trailer δίνοντας την αίσθηση ότι το crew θα παίξει τις επιτυχίες του για το πλήθος. Το clip τελειώνει με της εναέρια εικόνα του γηπέδου και κραυγές των οπαδών.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? ?? (@raperican)

 

Πηγή: jenny.gr