«Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός. Το να θες να ανέβεις επί πτωμάτων λέγοντας ψέματα και αποπροσανατολίζοντας από αληθινά πράγματα δεν είναι ακτιβισμός», γράφει στο story της

 

Διαδικτυακός χαμός γίνεται στα τελευταία 24ωρα με… πρωταγωνιστές τους influencers αυτής της χώρας. Οι χρήστες στο Twitter βρίσκονται σε δύο στρατόπεδα και τα Hashtags «Cancel_kopsialis» και «#Με τον Ηλία Γκιώνη» βρίσκονται στα πιο δημοφιλή.

Μετά από αυτό τον σάλο που έχει δημιουργηθεί η Ιωάννα Τούνη που όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον άνδρα που ανέβασε στο διαδίκτυο προσωπικές της στιγμές έστειλε το δικό της μήνυμα στους followers της εστιάζοντας κυρίως στην σημασία του cyber bullying αλλά το πόσο εύκολο είναι να βρεθεί κανείς θύμα του διαδικτύου.

«Το διαδικτυακό bullying είναι η μάστιγα του σήμερα και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά και με κάθε άλλο τρόπο. Έχω υπάρξει κι εγώ – και συνεχίζω να είμαι δυστυχώς- θύμα του cyber bullying και γνωρίζω απόλυτα αυτό το συναίσθημα. Εύχομαι σε όλους να μην να μην βρεθούν ποτέ σε αυτή την δυσάρεστη θέση.
Παιδιά η κοινωνία που ζούμε θα γίνει καλύτερη, όταν ξεκινήσουμε διορθώνοντας τους εαυτούς μας. Αδιανόητο μου φαίνεται που ο κόσμος κατευθύνεται και φανατίζεται τόσο εύκολα από ανθρώπους ανάξιου, ψεύτες και υποκριτές! Ανθρώπους που δηλώνουν «σωτήρες» και «ακτιβιστές» και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι στην πραγματικότητα ξεκατίνιασμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Από τα 10 που λένε τα 2 ισχύουν… όσο καλό πήγαν να κάνουν στην αρχή, άλλο τόσο και περισσότερο κακό έκαναν έκαναν στη συνέχεια! Καλό ανεπανόρθωτο, σε ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα!
Ο ακτιβισμός λοιπόν παιδιά επιτάσσει να είσαι πάντα με το καλό, να στηρίζεις όσους σε χρειάζονται, να συμμετέχεις σε εθελοντικές δράσεις, να αγαπάς έμπρακτα, να έχεις αξίες. Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός. Το να θες να ανέβεις επί πτωμάτων λέγοντας ψέματα και αποπροσανατολίζοντας από αληθινά πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ! Είναι κομπλεξισμός! Κομπλεξισμός και κακία για όσα οι άλλοι κατάφεραν να έχουν στη ζωή τους με την αξία τους και εσύ δεν έχεις.
Είναι η απόλυτη υλοποίηση της έννοιας «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα». Νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το διαδικτυακό bullying…Ας ξεκινήσουμε από τώρα. #Stop_cyberbullying», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 

Διαβάστε επίσης  Κι όμως, το πιο σημαντικό για καλό σεξ δεν είναι η διέγερση

 

Πηγή: protothema.gr