Πανικός επικρατεί στα κεντρικά του Instagram με το δίκτυο να βρίσκεται στα όρια του από τις φωτογραφίες με χιόνια που ανεβάζουν από τις πρώτες πρωινές ώρες οι χρήστες ανά την Ελλάδα, ενώ δύσκολη χαρακτηρίζεται αυτή την ώρα και η κατάσταση στο Facebook.

 

Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, έχουν ήδη προστεθεί 200 νέοι σέρβερς, ενώ αν συνεχιστεί η κακοκαιρία η εταιρεία είναι έτοιμη να προσλάβει και έκτακτο προσωπικό, καθώς οι υπάλληλοι της αναμένεται να δοκιμαστούν σκληρά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Ήδη από χτες οι σέρβερς μας βρίσκονται στα όρια τους, ενώ σήμερα αναμένονται οι φωτογραφίες που βγάζουν ανά την οικουμένη όισ (ξανά)βλέπουν χιόνι για πρώτη φορά. Χιονοσέλφι δίπλα στο παράθυρο, χιονοσέλφι στους δρόμους, χιονοσέλφι με χιονανθρώπους..» λέει ο υπεύθυνος του ελληνικού τμήματος του Instagram, Φώτος Στιγμίδης.

«Αν υπολογίσουμε και τις σέλφι των Ελλήνων ίνφλουενσερς καταλαβαίνετε για τι όγκο φωτογραφιών μιλάμε. Στις περσινές χιονοπτώσεις είχαμε υπαλλήλους που έκλαιγαν με λυγμούς στα γραφεία τους από την εξάντληση. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά είναι ένα στοίχημα που μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Πηγή: tovatraxi.com