Από τα παρκέ και τους αγώνες τα χρώματα της εθνικής ομάδας μπάσκετ, ο Γιάννης Μπουρούσης ρίχθηκε στη μάχη για τον απεγκλωβισμό συμπολιτών του στους χιονισμένους δρόμους της Αττικής.

 

Μπορεί το Ελληνικό Κράτος να αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά κατώτερο των περιστάσεων και ανήμπορο να βοηθήσει όσους βρέθηκαν εκτεθειμένοι στα έντονα καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν το λεκανοπέδιο της Αττικής τις προηγούμενες ώρες.

Κάποιοι βέβαια δεν αρκέστηκαν στο να κριτικάρουν την ανυπαρξία του Ελληνικού Κράτους, αλλά έχοντας τα μέσα και τη διάθεση, βγήκαν στους δρόμους για να βοηθήσουν τους ανυπεράσπιστους συμπολίτες τους.

 

 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αξιοποιώντας τις δυνατότητες ενός Jeep Gladiator, βρέθηκε στο πλευρό οδηγών που ήταν αποκλεισμένοι στην Αττική Οδό, βοηθώντας ώστε να απομακρυνθούν από το σημείο στο οποίο είχαν για ώρες ακινητοποιηθεί.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας ανάρτησε σχετικές εικόνες και video σε λογαριασμό που διατηρεί σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα σε λίγα λεπτά δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα που τον συνέχαιραν για την προσπάθειά του.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

Μάλιστα, στο video που ακολουθεί εμφανίζεται το Jeep Gladiator του Γιάννη Μπουρούση να απεγκλωβίζει ένα φορτηγό από μια έξοδο της Αττικής Οδού.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29

 

Πηγή: carandmotor.gr