Το τρυφερό τετ α τετ Μυριέλλας και Κατσαούνη, το ψυχολογικό «μπουστάρισμα» και οι μάχες για τις ασυλίες

 

Μοιρασμένος είναι ο… τάκος της εβδομάδας στο Survivor μετά το 1-1 που έκαναν στα αγωνίσματα ασυλίας οι Διάσημοι, οι οποίοι στο επεισόδιο της Δευτέρας είχαν ηττηθεί από τους Μαχητές. Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο είναι οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Αθηνά Ευμορφιάδη, Σοφιάνα Αβραμάκη και Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ το επεισόδιο της Τρίτης είχε «επανένωση» και ποινή σε παίκτη που παραβίασε τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Αρχικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ήττα των κόκκινων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, όμως το γεγονός ότι ο 53χρονος ηθοποιός πήρε μια ψήφο περισσότερη από τον Λάμπρο Κωσταντάρα έκανε τον 42χρονο δημοσιογράφο να αντιδράσει.

 

 

Στο μεταξύ φαίνεται πως η πλατωνική σχέση του Γιώργου Κατσαούνη με την Μυριέλλα Κουρέντη δεν έχει τελειώσει. Ο 27χρονος αγρότης αποκάλυψε πως μετά το τέλος του συμβουλίου οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και έριξε την ευθύνη στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στην ομάδα της και όχι στον Τζόνι. Για παρεξήγηση μίλησε και η 34χρονη ηθοποιός, η οποία ωστόσο δεν του έδωσε το γράμμα που έδινε εξηγήσεις. Οι δυο τους πάντως είχαν και τρυφερό τετ α τετ.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

 

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης για το αγώνισμα της 2ης ασυλίας είχαν ένα ψυχολογικό «μπουστάρισμα» καθώς έλαβαν τις προμήθειες.

 

 

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Διάσημοι ξεκίνησαν με το δεξί της Βρισηίδας, όμως ο Ανδρέας ισοφάρισε.

 

 

Κόκκινοι και μπλε πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3 με τους Διάσημους να τρέχουν ένα σερί 3 νικών για το 6-3.

 

 

Η Ασημίνα μπορεί να μείωσε σε 6-4, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει ακόμα ένα κόκκινο σερί τριών νικών για το 9-4.

 

 

Το μόνο που κατάφεραν οι Μαχητές ήταν να κάνουν με την Σοφιάνα το 9-5 πριν το λήξει ο Ρουβάς και χαρίσει τη νίκη στους Διάσημους με 10-5.

 

 

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για τους Μαχητές, ο Σάββας Κάλφας ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει το κολιέ και έτσι πήγε χωρίς φόβο στο συμβούλιου του νησιού.

 

 

Στο Συμβούλιο λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους Μαχητές, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση, καθώς ο Γιάννης Τσολάκης είχε παραβιάσει ένα κανόνα του Survivor και έπρεπε να του επιβληθεί ποινή.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

 

Ο παίκτης των Μαχητών μπροστά στα μάτια των ανθρώπων της παραγωγής πήρε ένα ποτήρι καφέ και παρά τις υποδείξεις, όχι μόνο δεν το άφησε, αλλά το ήπιε, με τον Λιανό να του ανακοινώνει πως για τα επόμενα τρία έπαθλα, είτε είναι φαγητό, είτε επικοινωνία, δεν θα μπορεί να συμμετέχει.

 

 

Οι Μαχητές ψήφισαν και έβγαλαν ως πρώτη υποψήφια τη Σοφιάννα, κάτι που προκάλεσε έκπληξη καθώς είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες των Μαχητών. Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη όμως, ήταν η απόφαση του Σάββα να βγάλει… στον τάκο την Ασημίνα!

 

 

Από την άλλη πλευρά, η Μυριέλλα πήρε την απόφαση να βάλει δίπλα στον Θανάση Βισκαδουράκη και τους δύο Μαχητές, την Αθηνά Ευμορφιάδη!

 

 

Πηγή: protothema.gr