Το σκληρό deal του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αμοιβή της Κάτιας Ταραμπάνκο και η ρήτρα στο συμβόλαιο της Διάσημης παίκτριας του Survivor – Πώς επηρέασε ο Χρήστος Δάντης το συμβούλιο του νησιού;

 

Χαμός έγινε στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης (26/1) και όπως είναι λογικό, το ριάλιτι του ΣΚΑΪ απασχολεί έντονα το Τηλεκοντρόλ. Δεν γίνονται και λίγα. Ας δούμε τι έχουμε για την ώρα.

 

Όλοι ασχολούνται με τον μισθό της Κάτιας Ταραμπάνκο

 

Έτοιμη να ριχτεί στους στίβους μάχης του Survivor είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και προετοιμάζεται ψυχολογικά για την είσοδό της στο παιχνίδι, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να πάρει κιλά, για να αντέξει στις συνθήκες πείνας. Πέρυσι, όπως είχε πει η ίδια η Κάτια, μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης στα 53 κιλά, με το σώμα της να μην αντεπεξέρχεται και τελικά να αποχωρεί οικειοθελώς. Φέτος ο στόχος της είναι τα 63-65 κιλά, έτσι ώστε να έχει «καύσιμα» για τη συνέχεια.

 

 

Για να καταφέρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί τώρα να πείσει την Κάτια να ξαναμπεί στο Survivor δόθηκε μεγάλη «μάχη» και υπήρξαν έντονες διαπραγματεύσεις από τις δύο πλευρές. Τόσο για το οικονομικό σκέλος στο συμβόλαιό της, όσο και για τη ρήτρα αποχώρησης. Όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το μοντέλο ζήτησε έναν ειδικό όρο. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτης, η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να αποχωρήσει όποια στιγμή θέλει από το Survivor, χωρίς να της κοστίσει χρηματικά. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο πάσχει από ψωρίαση, η οποία μπορεί να επιδεινωθεί και να την κρατήσει μακριά από το παιχνίδι (όπως συνέβη και πέρυσι).

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

Ο Ατζούν, λοιπόν, δέχθηκε τον όρο της Κάτιας, αλλά έπρεπε κι εκείνη να κάνει ένα βήμα πίσω. Τις προηγούμενες ημέρες γραφόταν πως η αμοιβή της θα ήταν στα 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Ένα ποσό ρεκόρ, που δεν έχει πάρει ποτέ κανείς άλλος στο Survivor.

Απ’ ότι ακούσαμε στην εκπομπή του MEGA, αυτό δεν ισχύει και η αμοιβή της Ταραμπάνκο θα είναι στα 7.000 ευρώ την εβδομάδα, λίγο μικρότερη δηλαδή από αυτή του Βαλάντη (8.000 ευρώ/εβδομάδα). Έτσι, το μεροκάματό της θα είναι στα 1.000 ευρώ για κάθε ημέρα, που μένει στο ριάλιτι επιβίωσης. Δεν τα λες και λίγα.

 

Πώς επηρεάζει ο Χρήστος Δάντης τις εξελίξεις του Survivor

Τελικά ο Χρήστος Δάντης είναι πιο «χωμένος» στο φετινό ριάλιτι απ’ ότι περιμέναμε. Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστή διατηρεί σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου των Μαχητών, ενώ τώρα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (ο παλιός «μισθοφόρος» του Survivor) έριξε μια νέα «βόμβα» σχετικά με τον Δάντη.

 

Όπως έγραψε στο Twitter, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι μάνατζερ του Χρήστου Δάντη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μήπως όλο αυτό το σκηνικό, που δημιουργήθηκε στο συμβούλιο του νησιού έγινε με σκοπό να παραμείνει τελικά στο παιχνίδι η Ασημίνα και να γυρίσει το εις βάρος της κλίμα;

 

Στα Ιαπωνικά Όσκαρ «Ο Ράφτης»

 

Αλλάζουμε εντελώς κλίμα και πάμε σε μία παγκόσμια διάκριση που έλαβε η ταινία «Ο Ράφτης» σε σκηνοθεσία της Σόνια Λίζα Κέντερμαν και με βασικό πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ήμελλο.

Ο αστυνομικός του Σασμού του Alpha βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα του, καθώς έλαβε πρόσκληση για τα Βραβεία Ιαπωνικής Ακαδημίας, αφού ο «Ράφτης» είναι υποψήφιος για το βραβείο καλύτερης ξένης ταινίας, μαζί με διάσημα χολιγουντιανά φιλμ όπως τα Nomadland, No Time to Die, Dune και Minari.

 

Το Dancing With The Stars ολοκληρώνεται «σιωπηλά»

 

Ένα ακόμη σόου ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν κι αυτό δεν είναι άλλο από το Dancing With The Stars του Star. Βέβαια, η έβδομη σεζόν του χορευτικού σόου στην Ελλάδα δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης από το δεύτερο live κι έπειτα ήταν συνεχώς μονοψήφια. Στον τελικό, λοιπόν, που έρχεται κάπως «σιωπηλά» θα δούμε τον Έντουαρντ Στεργίου, τη Βασιλική Μιλλούση, τη Μπέσσυ Αργυράκη, τη Τζώρτζια Γεωργίου, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Dominic Stars.

Στο live του τελικού, που θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά θα δούμε και τον Νίκο Κοκλώνη ως guest κριτή, σε μια προσπάθεια να δώσει λίγη περισσότερη λάμψη στο σόου. Εδώ που τα λέμε, πάντως, φέτος έλειπαν τα μεγάλα ονόματα, γι’ αυτό και η παραγωγή δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της, όσον αφορά την τηλεθέαση.

Στόχος των ανθρώπων του Star είναι στην επόμενη σεζόν του DWTS (έχουν συμφωνήσει να το παρουσιάσει και πάλι η Βίκυ Καγιά) να συμφωνήσουν με πιο γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Κάτι που άλλωστε γινόταν και στο παρελθόν.

 

Πηγή: reader.gr