Η θρυλική σειρά ισχυρών γαστρονομικών προκλήσεων επιστρέφει εντός της χρονιάς με 8 επεισόδια.

 

Η σειρά Iron Chef που διαμορφώθηκε στα πρότυπα παραγωγής της πρωτότυπης βερσιόν της “Fuji Television Network“, είναι η αναγέννηση ενός τηλεοπτικού θρύλου που έγραψε ιστορία στους γαστρονομικούς διαγωνισμούς. Δεν πρόκειται απλά για ένα μαγειρικό show αλλά για έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε μάγειρες με ικανότητες.

 

To concept

Στο “Iron Chef” (ατσάλινος σεφ) οι διαγωνιζόμενοι για να αντεπεξέλθουν στις δοκιμασίες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με καύσιμα “υψηλών οκτανίων” και για να κόψουν το νήμα του τέρματος επιβάλλεται τα κοντέρ της δημιουργικότητας να γράφουν μόνο υψηλές ταχύτητες με παγκοσμίου κλάσης επιδόσεις. Πέντε πρωτοποριακοί “Iron Chefs” θα καλωσορίσουν τους επίδοξους διεκδικητές του τίτλου του “Iron Legend” σε μια ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα όπου θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα δικά τους όρια δημιουργικότητας και αντοχής. Μέχρι στιγμής, τα ονόματα των “Iron Chefs” δεν έχουν ανακοινωθεί είναι όμως πολύ πιθανόν το line-up να περιλαμβάνει διεθνούς κύρους μορφές.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

Η αυθεντική βερσιόν του “Iron Chef” έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το 1993 και ολοκληρώθηκε σε 309 επεισόδια τον Σεπτέμβριο του 1999 ενώ μια πολύ πετυχημένη εκδοχή προβλήθηκε από το αμερικανικό “Food Network” από το 2005 έως το 2018 και ολοκληρώθηκε σε 205 επεισόδια.

 

Σκηνοθέτης και Executive Producer: Eytan Keller
Showrunner και Executive Producer: Daniel Calin
Executive Producer: Ross Weintraub

 

Πηγή: esquire.com.gr