Όση λάμψη, γοητεία και πολυτέλεια κρύβει το σημερινό θέμα άλλο τόσο σας εύχομαι να είναι η χρονιά του 22!

 

Μπορεί και φέτος τις γιορτές να μην κατάφερες λόγο των επίκαιρων θεμάτων να κυκλοφορήσεις τα λαμπερά ρούχα σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις και ξέφρενα parties και κατά πάσα πιθανότητα αγόρασες ένα sequin παντελόνι τώρα για τις γιορτές που φοβάσαι πως θα μείνει κρεμασμένο στην ντουλάπα σου έως του χρόνου… Όχι δεν θα το βάλεις στην ντουλάπα, αντιθέτως θα το φορέσεις με ένα πουλόβερ, με φαρδύ hoodie, γόβες ή πέδιλα, sneakers διαχρονικά Converse και είσαι έτοιμη για μια comfy chic εμφάνιση .

Με έμπνευση από το street style, ανακαλύπτουμε πως τα sequined pants μπορούν εύκολα να φορεθούν και το πρωί, αρκεί να δημιουργηθεί μια σωστή ισορροπία. Ο βασικός κανόνας για το πώς να τα φορέσεις είναι να τα βάλεις μεμονωμένα , δοκίμασε τα λοιπόν με ένα πουλόβερ, ένα t-shirt και συνδύασε το και με άλλα καθημερινά υφάσματα, όπως βαμβακερά, τζιν, το αγαπημένο σου 24hour jacket ή κάτι πλεκτό.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

Mε αφορμή το πουλόβερ μου, ήρθε η ώρα να κάνουμε μία αναφορά στο χρώμα του 2022 !! Το λιλά της λεβάντας θα αποτελέσει μια πολύ όμορφη ιδέα για το Χειμώνα καθώς θα μας απασχολήσει πολύ την άνοιξη αλλά φυσικά και το καλοκαίρι.
Πρόκειται για ένα κολακευτικό χρώμα ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και αποτελεί εξαιρετική επιλογή σε συνδυασμό με κρύους και ζεστούς τόνους.

 

 

Πως να το φορέσεις ;

Χρωματικά δίνει την εικόνα της απαλότητας, τρυφερότητας και ρομαντικής διάθεσης. Μπορεί να υποστηριχθεί από όλα τα ηλικιακά target group και να φορεθεί άνετα και από επαγγελματίες με ανδρόγυνο στυλ . Ένα λιλά σετ κουστουμίου θα ήταν πάντα on point!
Συνδύασε το με διαφορετικές αποχρώσεις λιλά καθώς και με μονόχρωμη προσέγγιση και με άλλα παστέλ χρώματα . Δημιούργησε μια colour blocking εμφάνιση ταιριάζοντας το απαλό μώβ με έντονα χρώματα! Φοβερές επιλογές αποτελούν το δυνατό τυρκουάζ , το φούξια, το σκούρο μώβ το νέον κίτρινο και το πορτοκάλι. Να θυμάσαι τα παστέλ χρώματα αναδεικνύονται πραγματικά όταν συνδυάζονται με άλλα που είναι ακόμη πιο φωτεινά !!

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Έως την επόμενη φορά να χρωματίζεται τις μέρες σας με στυλ !!

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη