Εντσιλάδας με μοσχαράκι και λαχανικά από τον Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος
Εκτέλεση:
-
Προσθέτω σε ένα μεγάλο τηγάνι τη φυτίνη και αφήνω να λιώσει καλά.
-
Έπειτα προσθέτω το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τον αρακά.
-
Σωτάρω σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά και μετά ρίχνω το μοσχάρι και συνεχίζω για 5 λεπτά ακόμα.
-
Έπειτα σβήνω με το κρασί και προσθέτω τα υπόλοιπα λαχανικά, την ντομάτα και τα μπαχαρικά μας.
-
Αφήνω για άλλα 10 λεπτά περίπου και είναι έτοιμο.
-
Απλώνω τα φύλλα μας σε ένα πάγκο και βάζω 2 κ.σ περίπου από το μείγμα και τυλίγω σφιχτά.
-
Έπειτα βάζω σε ένα αντικολλητικό ταψί τις τορτίγιες και ρίχνω από πάνω τη κρέμα και το cheddar.
-
Βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 10 λεπτά το πολύ και τα enchiladas μας είναι έτοιμα.
***αν τα θέλουμε καυτερά προσθέτουμε στο μείγμα μας ½ κουταλιά chili φρέσκο τρίμμα.
***την παραπάνω συνταγή θα τη βρείτε μόνο στα κρεοπωλεία μας
Καλή σας όρεξη!
Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά
fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat