Σε μια πρωτοβουλία που προκάλεσε άμεσα κύμα θετικών σχολίων στα social media προχώρησε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στο Βόλο.

 

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως από εδώ και πέρα θα αναλαμβάνει τις μετακινήσεις με οχήματα της εταιρείας, όποιας κοπέλας αντιληφθεί ότι βρίσκεται σε κίνδυνο ή παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις, μια απόφαση η οποία γνώρισε άμεσα την αποδοχή της κοινής γνώμης και πολύ γρήγορα διαδόθηκε μέσω διαδικτύου. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες η αρχική ανάρτηση έχει πάνω από 140 κοινοποιήσεις.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Χάρη Μισαηλίδη στο Facebook. Σ’ αυτήν ενημέρωνε για την πρόθεση της εταιρείας του (Mega Safe) να προσφέρει δωρεάν και ασφαλείς μετακινήσεις γυναικών με οχήματα της εταιρείας όταν χρειάζονται βοήθεια.

 

Το σκεπτικό της πρωτοβουλίας

Το iefimerida.gr συνομίλησε με τον κ. Μισαηλίδη ο οποίος ανέλυσε το σκεπτικό της απόφασής του. «Τα οχήματα μας βρίσκονται έξω κάθε βράδυ λόγω περιπολιών που έχουμε αναλάβει σε διάφορα σημεία. Έτσι πήραμε την απόφαση να διαθέσουμε δύο τηλέφωνα για όποια κοπέλα νιώσει ότι κινδυνεύει προκειμένου να την μεταφέρουμε με ασφάλεια στο σπίτι της. Δεν είμαστε οδηγοί ταξί, ούτε μεταφορείς. Τα τηλέφωνα είναι ανάγκης, δεν θα μεταφέρουμε οποιονδήποτε μας παίρνει τηλέφωνο. Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε», μας λέει.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

«Εάν χτυπήσουν τα τηλέφωνα δεν θα είναι για καλό»

Όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να παρέμβουν σε κάποιο περιστατικό. «Τα τηλέφωνα μέχρι στιγμής δεν έχουν χτυπήσει, εάν χτυπήσουν δεν θα είναι για καλό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

Η ανάρτηση με τα τηλέφωνα της εταιρείας:

 

Πηγή: iefimerida.gr