Οι Διάσημοι θα υποδεχτούν την Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά και οι Μαχητές θα αποκτήσουν νέο μέλος στην ομάδα τους, τον Τάκη Καραγκούνια, του οποίου το βιογραφικό αποδεικνύει ότι είναι ένας αληθινός Survivor

 

Αέρας ανανέωσης πνέει στο Survivor 5, λίγο πριν κλείσει δύο μήνες προβολής με νέους παίκτες να έχουν μπει και στις δύο ομάδες.

Οι Διάσημοι θα υποδεχτούν το ερχόμενο Σάββατο (12/2) την Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά νέο μέλος αναμένεται να μπει και στην ομάδα των Μαχητών.

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It, στην μπλε ομάδα θα προστεθεί ο 48χρονος Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εκτός από ένα πολύ γυμνασμένο σώμα, είναι αρκετά σκληραγωγημένος, κάτι που αποδεικνύεται από την πορεία του.

«Έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος στο πολεμικό ναυτικό, ενώ μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Υπάρχει μάλιστα και μια ιστορία όπου στην Ερυθρά Θάλασσα ο ίδιος και η ομάδα του έμειναν με μια χούφτα ρύζι για 25 μέρες, έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει, ενώ έχει μείνει μόνο με νερό για τρεις μέρες»,ήταν μερικά από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Love It που αποδεικνύουν ότι είναι πραγματικός «Survivor».

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

 

 

Τέλος, έχει ασχοληθεί και με πυγμαχία και στέφθηκε εφτά φορές πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής ομάδας.

 

Πηγή: reader.gr