Με αφορμή την επανεκκίνηση στις νυχτερινές του εμφανίσεις μαζί με τον Μανώλη Κονταρό και τον Stan, ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε χτες (11/2) συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα 4 τηλεοπτικά πρότζεκτ που έχει συζητήσει με 4 διαφορετικούς σταθμούς, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τη διαμάχη του με τον ΣΚΑΪ.

Στην αρχή, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Συζητούσα 4 πρότζεκτ με 4 κανάλια. Αυτό για μένα είναι πολύ τιμητικό και όμορφο γιατί κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι της δουλειάς βλέπουν σε μένα κάτι, τους ευχαριστώ για αυτό και μου προτείνουν πράγματα. Ναι, συζητάω. Ναι, ενδεχομένως και να κάνω κάτι και είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος.

Θέλω απλά να είμαι σίγουρος, να έχω υπογράψει γιατί δεν έχω υπογράψει κάπου και να ξέρω ότι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει σωστά αυτή τη φορά. Από όλες τις πλευρές. Δεν είμαστε για άλλες περιπέτειες».

Όσον αφορά στη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Δεν έχω κάνει καμία κίνηση ακόμα. Είναι κάτι που το έχω αφήσει στο παρελθόν και το μέλλον αυτής της ιστορίας το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου. Όταν θα κινηθούν νομικά και έρθει η στιγμή της δίκης εκεί θα είμαι».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 793: Τo Street Food Festival σε περιμένει!

Διάβασε περισσότερα: faysbook.gr