Η στιλιστική επιλογή του Σωτήρη Κοντιζά που έκανε τον Πάνο Ιωαννίδη να «ξεσπάσει» σε γέλια, η δικαίωση του σεφ από παίκτη που ήρθε απο το Μιλάνο και ο νικητής του πρώτου «mystery box»

 

Να… μαγειρέψει τον Σωτήρη Κοντιζά προσπάθησε ο Πάνος Ιωαννίδης με αφορμή ένα ριχτό πουκάμισο που είχε φορέσει στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef.

Ή στιλιστική επιλογή του Σωτήρη έκανε τον Πάνο να ξεσπάσει σε γέλια και να αρχίσει το «τρολάρισμα» την ώρα που οι 24 παίκτες είχαν κληθεί να μαγειρέψουν με ένα «Mystery Box» προκειμένου να ξεχωρίσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Τα σχόλια του Πάνου Ιωαννίδη ήταν μοναδικά κι οι δύο κριτές έβαλαν κι έναν από τους παίκτες στη συζήτησή τους. «Δεν μπορώ να σε βλέπω καθόλου με αυτό το πουκάμισο. Έχει κι η μάνα μου ένα αλλά με βάτες. Αυτή είναι η διαφορά» είπε ο Ιωαννίδης με τον Κοντιζά να του απαντά: «Φίλε να σου πω κάτι. Δεν μπορώ με αυτήν τη ζήλια σας. Νίκο σου αρέσει αυτό που φορώ;»
«Νίκο δεν επηρεάζεται η βαθμολογία, αν πεις τη γνώμη σου» κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, που είδε απογοητευμένος πως το ρούχο του Κοντιζά τελικά άρεσε στον νεαρό παίκτη, ο οποίος μάλιστα του είπε ότι ξέρει από μόδα καθώς έρχεται από την Πόρτα Ρομάνα του Μιλάνου.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Φυσικά ο Πάνος είχε την τελευταία κουβέντα λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορΠόρτα θα φάει ο Σωτήρης αν πάει κάπου έτσι»

 

 

Σε ότι αφορά τον νικητή στο πρώτο «mystery box» της χρονιάς, τα πιάτα που ξεχώρισαν ήταν του Νικήτα, του Γιάννου και της Ελπίδας καθώς οι κριτές τους είπαν τα καλύτερα λόγια.

Τελικά όμως την πολυπόθητη νίκη την πήρε ο 34χρονος Γιάννος που είχε φτιάξει πάπια «polle», ποσέ αχλάδι και πράσο, με σάλτσα αμαρέτο.

Ο Γιάννος κέρδισε το πρώτο «mystery box» του Masterchef 6 και κάποια προνόμια για το επερχόμενο τεστ δημιουργικότητας.

 

 

Πηγή: protothema.gr