Αν με κάτι έχουμε συνδέσει το Instagram αυτό είναι οι τέλειες φωτογραφίες αλλά και η «επικοινωνία» με reactions

 

Τα reactions είναι fun και χαριτωμένα από τη μία αλλά από την άλλη γεμίζουν τα DM μας και δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ περιμέναμε μια αντίδραση από ένα συγκεκριμένο άτομο, βλέπουμε ότι αντιδρά στο Story κάποιος άλλος (που δεν θέλαμε κιόλας).

Τώρα το Instagram φαίνεται ότι θέλει να αλλάξει τον τρόπο που εμφανίζονται οι αντιδράσεις, βγάζοντας τες από το section των προσωπικών μηνυμάτων. Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri δήλωσε ότι «καθώς περνάτε από τα stories, μεταξύ του σημείου που γράφουμε το μήνυμα και του εικονιδίου για αποστολή, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς. Αν το πατήσετε, θα στείλει στον δημιουργό του story “μου αρέσει” και αυτό το “μου αρέσει” θα εμφανίζεται πλέον στο λίστα προβολής και όχι στα DMs».

 

 

Πίσω από αυτή τη νέα επιλογή αναφέρει ότι κρύβεται η σκέψη να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν περισσότερη υποστήριξη ο ένας στον άλλον, αλλά και να καθαρίσουν λίγο τα DM. Τα reactios λοιπόν στις επόμενες εβδομάδες θα εμφανίζονται σαν καρδούλες στα stories. όπως εμφανίζονται και στα stories του Facebook.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Πηγή: jenny.gr