Το ερωτικό στοιχείο παρατηρείται έντονα στo Survivor 2022 με τα τελευταία spoiler να κάνουν λόγο για ένα ακόμα love story, το οποίο γεννήθηκε στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

 

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό σύντομα θα δούμε ένα νέο ειδύλλιο στο Survivor 2022. Ο λόγος για τον νέο παίκτη των Διασήμων Σάκη Αρσενίου και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ο έρωτας θα μας απασχολήσει λοιπόν. Θα έρθουν δυο άνθρωποι πιο κοντά. Ο ένας από τους δύο είναι ο Σάκης Αρσενίου που μπήκε τώρα στο Survivor. Θα έρθει πιο κοντά τις επόμενες ημέρες με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ πιο κοντά. Η Βρισηίδα μας έχει πει και στο παιχνίδι ότι είναι μόνη της. Τις προσεχείς ημέρες θα τους δούμε να απομονώνονται, να ανταλλάσσουν απόψεις. Δε θα δούμε κάτι παραπάνω. Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι, τουλάχιστον τηλεοπτικό, μέχρι στιγμής» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 

Survivor 2022: Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου και η Βρισηίδα Ανδριώτου

O Σάκης Αρσενίου μπήκε μόλις την περασμένη Κυριακή στο Survivor 2022. Είναι 34 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του στο τραγούδι και τα κατάφερε αφού τα τελευταία 15 χρόνια σημειώνει τη μία μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

 

Δηλώνει… ερωτοχτυπημένος με το «Survivor» και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να μην πεινάσει η ομάδα του. Δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να ελέγξει τον «εκρηκτικό» του χαρακτήρα, το μόνο σίγουρο είναι, όπως λέει, ότι θα μπορέσει να ψυχολογήσει τον αντίπαλο όσο κανείς άλλος. Η πείνα τον τρομάζει. Μα περισσότερο απ’ όλα τον τρομάζει η σκέψη πως δεν θα μιλάει καθημερινά με την οικογένειά του.

 

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την άλλη είναι από το ξεκίνημα στο ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια έχει περπατήσει στις πασαρέλες ως μοντέλο, έχει υπάρξει χορεύτρια και εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τις εμφανίσεις της στον πρώτο κύκλο του «Μy Style Rocks», ενώ έχει συμμετάσχει και σε καλλιστεία. Η 25χρονη κατάγεται, επίσης, από τη Θεσσαλονίκη και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα Μέσα για το τέλος της φιλίας της με την Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Πηγή: iefimerida.gr