Το Stranger Things φτάνει στο τέλος του και θα το δούμε σε 2 μέρη

 

Ο 4ος κύκλος του Stranger Things κοντοζυγώνει και θα είναι «η αρχή του τέλους». Η διαφορά όμως αυτού του κύκλου με τους προηγούμενους είναι ότι θα αποτελείται από δύο μέρη. Ναι, είναι τόσο μεγάλος.

Το Netflix, και συγκεκριμένα οι δημιουργοί The Duffer Brothers, φροντίζει να μας ενημερώσει με ένα γράμμα που δίνει λεπτομέρειες για το λαμπρό φινάλε της σειράς. «Πριν από 7 χρόνια, σχδιάσαμε ολοκληρωμένη την ιστορία του Stranger Things, υπολογίζοντας ότι θα διαρκέσει το πολύ 5 κύκλους. Οι 4 κύκλοι απεδείχθησαν πολύ λίγοι για να πούμε την ιστορία, οπότε μοιράσαμε το φινάλε σε 2 μέρη».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Harbour (@dkharbour)

 

Και συνεχίζουν: «Με 9 σενάρια, περισσότερες από 800 σελίδες, περίπου 2 χρόνια γυρισμάτων, χιλιάδες λήψεις ειδικών οπτικών εφέ και το διπλάσιο μέγεθος, συγκριτικά με τους προηγούμενος κύκλους, το season 4 είναι σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση αλλά και ανταμοιβή για εμάς.

Το τέλος του γράμματος μας προετοιμάζει για νέα μυστήρια, περιπέτειες και μη αναμενόμενους ήρωες. «Αλλά πρώτα ελπίζουμε ότι θα μείνετε στο πλάι μας ενώ ολοκληρώνεται η ιστορία ενός ισχυρού κοριτσιού που λέγεται Eleven, και των γενναίων φίλων της, ενός καταρρακωμένου διοικητή της αστυνομίας, μίας άγριας μαμάς, σε μία μικρή πόλη που λέγεται Hawkins και σε μία άλλη διάσταση γνωστή ως Upside Down».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Harbour (@dkharbour)

 

Προς το παρόν, δεν έχουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το φινάλε της σειράς, αλλά ξέρουμε ότι το 1ο μέρος θα προβληθεί στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου. Stay tuned!

 

Πηγή: jenny.gr