Ποια είναι η νέα αθλήτρια που θα μπει στο Survivor, ανεβάζοντας επίπεδο την ομάδα των Μαχητών; Τι ακριβώς είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τι συμβαίνει με την αγωνιστική πτώση της Κάτιας Ταραμπάνκο;

 

Νέα εβδομάδα με νέο Τηλεκοντρόλ και φρέσκες ειδήσεις γύρω από τον θαυμαστό κόσμο της ελληνικής showbiz. Αλήθεια, έχει καταλάβει κανείς γιατί γίνεται τόσος ντόρος με τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου; Αν ναι, ας μας εξηγήσει και εμάς.

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τα είπε όλα με μια ατάκα

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» του OPEN ήταν το πρωί της Δευτέρας (21/2) ο Σπύρος Μπιμπίλας και όπως ήταν λογικό οι ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την παρουσία του στον «αρραβώνα της χρονιάς» (;) και τα είπε όλα με μια ατάκα του.

«Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια». είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και στη συνέχεια προειδοποίησε πως «τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor

 

Οι μεταγραφές στο Survivor συνεχίζονται μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, έτσι θα δούμε ακόμη μια παίκτρια να καταφθάνει στον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για την εντυπωσιακή αθλήτρια στίβου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας των Μαχητών.

 

 

Η 26χρονη έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία, είναι γυμνάστρια και το 2019 κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ. Η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί βλέπει στο πρόσωπό της μια νέα Καρολίνα Καλύβα και πιστεύει ότι θα φτάσει αρκετά ψηλά στο ριάλιτι επιβίωσης. Μένει να το δούμε.

 

Η απομυθοποίηση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Την ίδια ώρα στον Άγιο Δομίνικο βλέπουμε και την πτώση της άλλοτε βασίλισσας του Surivor. Η Κάτια Ταραμπάνκο στην δεύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, κάνοντας τον κόσμο να μιλήσει για μια «απομυθοποίησή» της. Η Κάτια αποτελεί αυτή τη στιγμή τη χειρότερη αγωνιστικά παίκτρια όλου του ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας σημειώσει σε 15 αγώνες μόλις τρεις νίκες και δώδεκα ήττες.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

 

Η πτώση της Κάτιας Ταραμπάνκο στο αγωνιστικό κομμάτι του Survivor την έχει επηρεάσει και ψυχολογικά, ενώ και οι τηλεθεατές αν κρίνουμε από τα σχόλια στο Twitter χάνουν την υπομονή τους με την άλλοτε αγαπημένη τους παίκτρια. Μήπως ήταν τελικά λάθος επιλογή η επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο;

 

Η αδερφή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στο MasterChef

 

View this post on Instagram

 

A post shared by evita loves cakes (@evitalovescakes)

 

Δεν ξέρουμε αν το προσέξατε, αλλά στο επεισόδιο της Παρασκευής (18/2) στο MasterChef είδαμε την αδερφή της γνωστής ηθοποιού, Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους είναι pastry chef και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο σόου μαγειρικής του Star.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Την είδαμε να παίρνει μέρος ως guest star στη δοκιμασία αποχώρησης του διαγωνισμού, ετοιμάζοντας ένα εντυπωσιακό πιάτο (ένα κέικ με πολλές στρώσεις, λευκή σοκολάτα, φιστίκι Αιγίνης και βατόμουρα), το οποίο κλήθηκαν στη συνέχεια να αντιγράψουν ο Βασίλης, ο Γρηγόρης και ο Χριστόφορος για να μείνουν στο MasterChef.

 

Πηγή: reader.gr