Άγριος καυγάς στην καλύβα των Διάσημων με τον Σάκη Αρσενίου και τον Τάκη Καραγκούνια να πιάνονται σχεδόν στα χέρια στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 5 το βράδυ της Δευτέρας (21/2), ενώ ο Άρης Σοϊλέδης θα βγει εκτός εαυτού και θα κλωτσήσει ό,τι βρει μπροστά του

 

Τα αίματα ανάβουν για τα καλά στην καλύβα των Διάσημων στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 5 το βράδυ της Δευτέρας (21/2) με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σάκη Αρσενίου να καυγαδίζουν τόσο άσχημα που σχεδόν θα πιαστούν στα χέρια.

Ήδη υπήρχε ένταση μεταξύ των δύο από το Συμβούλιο του Νησιού όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως κάποιοι διάσημοι μιλούν υποτιμητικά για τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο ίδιος θα νιώσει ότι όλη η ομάδα είναι εναντίον του, ενώ θα πει σε έντονο ύφος ότι «δεν έχω έρθει εδώ για να κάνω σόου», ενώ η ατάκα του Σάκη Αρσενίου «φοράς παντελόνια ρε;» θα κάνει την κατάσταση να ξεφύγει ακόμα περισσότερο με τον Άρη Σοϊλέδη να μην μπορεί να σταυρώσει λέξη και να κλωτσάει ό,τι βρει μπροστά του και να φεύγει από την καλύβα.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει αφού οι εντάσεις δε λείπουν ούτε από τη μία ούτε από την άλλη ομάδα. Να θυμίσουμε πως ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση είναι ο Σάκης Αρσενίου.

 

Πηγή: reader.gr