Η εκρηκτική περφόρμερ μίλησε για τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στη ζωή της ίδια και του συζύγου της ο ερχομός του γιου τους

 

Στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου κάθισε η Κατερίνα Στικούδη και μίλησε για όλα. Η εκρηκτική περφόρμερ τέσσερις μήνες αφότου έγινε για πρώτη φορά μαμά εξήγησε πώς βιώνει τη μητρότητα, αναφέρθηκε στον δύσκολο τοκετό ενώ μίλησε με λόγια αγάπης για τον σύζυγό της.

 

Πως είναι η μητρότητα

«Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το σε ποιον μοιάζει ο γιος της με την ίδια να απαντά: «Είναι ίδιος ο άνδρας μου. Είναι ίδιος σου λέω, ένας πανέμορφος μπέμπης. Ακόμη και να ήθελα να λέω ότι μου μοιάζει, θα μείνω μόνο με την σκέψη, είναι copy ο άνδρας μου. Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία».

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

 

Και το όνομα αυτού Βύρωνα

Όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα στράφηκε γύρω από το μωρό και το όνομα που θα πάρει: «Θα το ονομάσουμε Βύρωνα, το όνομα του πεθερού μου και το αγαπημένο δικό μου όνομα, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Η Κατερίνα Στικούδη όταν μιλάει για τον γιο της στάζει μέλι: «Είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές».

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού αποκαλύπτει ότι ο σύζυγός της θέλει ενώ εκείνη θέλει να περιμένει: «Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό».

Διαβάστε επίσης  Issue 788

 

«Είχα δύσκολο τοκετό»

Η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας για τη γέννηση του γιου της, αποκάλυψε: «Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα».

 

Πηγή: protothema.gr