Όπως μπήκε…. βγήκε από το Survivor ο Σάκης Αρσενίου ο οποίος αποχώρησε από το reality επιβίωσης μόλις δυο εβδομάδες από την είσοδο του – Επική χυλόπιτα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη

 

Ένα ακόμα παίκτη αποχαιρέτισαν από την ομάδα τους οι Διάσημοι αφού όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, στο συμβούλιο της Τετάρτης ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε, πριν καλά καλά συνηθίσει στο παιχνίδι, ήταν ο Σάκης Αρσενίου. «Η αλήθεια είναι όταν ήταν να μπω στο Survivor, είπα ότι η πρώτη επιλογή σε ψηφοφορία είναι αυτός που μπαίνει. Είναι σεβαστή η γνώμη του κοινού, εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά κι εγώ θα συνεχίσω έξω κανονικά στα τραγούδια μας και στην οικογένειά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

 

 

Χυλόπιτα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε για ακόμα μια φορά το δίδυμο Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη και ειδικότερα η… χυλόπιτα που έδωσε η πρώτη στον δεύτερο.

Διαβάστε επίσης  Η Chillin σας παρουσιάζει το καινοτόμο κέντρο ευεξίας MassageBodySpirit

 

 

«Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Δεν θα έχω πρόβλημα; Θα ήθελα να τονίζω όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. Πώς είπες; Και σε θέλω και πουλάει. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί. Τον πιστεύω, έχει δίκιο» είπε ο Κατσαούνης και η Μυριέλλα βγήκε αμέσως στην αντεπίθεση: «Μάθε να τρως μια χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου και τα λάθη σου» ενώ η απάντηση που έλαβε ήταν «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα», προσπάθησε να ανταπαντήσει ο Κατσαούνης.

 

 

Από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε πως ο Κατσαούνης της τα έχει αναφέρει όλα αυτά από την προηγούμενη ημέρα και σημείωσε, μάλιστα, πως από τότε που μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι η Μυριέλλα απομακρύνθηκε, υπονοώντας ότι ίσως τής μεταφέρθηκαν πράγματα από τον αντίκτυπο που είχε το «ειδύλλιό» τους εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης  Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε: Best Sushi at Deck

 

Πηγή: reader.gr