Color blocking είναι η τέχνη συνδυασμού διάφορων χρωμάτων με έντονα χρωματικά. Και ότι έχει αρχή έχει και τέλος έτσι σας είχα αφήσει στην συνέχεια του πως κάνουμε σωστά colorblocking

 

Ο χρυσός κανόνας για το colorblocking είναι ότι χρησιμοποιούμε μέχρι και 3 χρώματα, η χρήση περισσότερων δημιουργεί παραφωνία και ίσως να έχει αντίθετο αποτέλεσμα. Ξεκίνα με το ρόζ που αποτελεί το χρώμα κλειδί μπαλαντέρ είναι must στο colorblocking και ταιριάζει με τoυς περισσότερους συνδυασμούς .Last but not least και supersos , τα neon συνδυάζονται με neon και τα παστέλ με παστέλ.

 

 

Αρχικά δίπλα σας παρουσιάζεται ο χρωματικός κύκλος όπου όλοι γνωρίζουμε τα βασικά χρώματα είναι χρώματα τα οποία είναι γειτονικά πάνω στον χρωματικό κύκλο..σχήμα που  χρησιμοποιεί τρία χρώματα τα οποία τοποθετούνται στις κορυφές ενός ισόπλευρου τριγώνουδεν δημιουργεί τόσο μεγάλη αντίθεση και φαίνεται πιο ισορροπημένο και αρμονικό.

Το συμπληρωματικό σχήμα χρησιμοποιεί δύο χρώματα τα οποία βρίσκονται σε αντίθετες θέσεις πάνω στον χρωματικό κύκλο.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Το διαιρεμένο δευτερεύον σχήμα είναι μια διαφοροποίηση του τριαδικού σχήματος. Έχει υψηλό βαθμό αντίθεσης και επιτρέπει την αρμονία.

Το colorblocking, μπορεί να σε βοηθήσει να απογειώσεις τα πιο απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Extra tip, φρόντισε τα κομμάτια που επιλέγεις να είναι ποιοτικά γιατί πολλές φορές το colorblocking μπορεί ιδιαίτερα κομμάτια να τα κάνει να μοιάζουν casual .Φυσικά σε κάθε περίπτωση μην το παρακάνεις και χρησιμοποίησε τους παραπάνω κανόνες για να είσαι safe αλλά αν αισθάνεσαι ότι το outfit που εχεις επιλέξει χρειάζεται κάποια πινελιά τόλμησε με τα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία τσάντα, μία ζώνη ή ένα φουλάρι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αναβαθμίσουν το σύνολό σου εύκολα.

 

Έως την επόμενη φορά να χρωματίζεται τις μέρες σας με στυλ !!

 

#kp
Κατερίνα Παθιακάκη