Η παρουσία όλης αυτής της της λαοθάλασσας από φίλους, πελάτες, φίλους των πελατών, τα κορίτσια τους συνεπιβάτριες, τα κορίτσια αναβάτριες, ήταν συγκινητική, μας τιμάει ιδιαίτερα και είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας στα δεκατέσσερα χρόνια που υπάρχουμε ως GAS Motosport Culture

 

Πόσο μεγαλειώδες μπορεί να είναι το συναίσθημα του να μοιράζεσαι μία απίστευτη μέρα και βόλτα με άλλα 400 (ναι, τετρακόσια) άτομα; Εάν δεν ήσασταν εκεί φροντίστε πάση θυσία να τα καταφέρετε στην επόμενη, διότι η GASόπιτά μας φέτος ήταν από αυτές που θα θυμόμαστε για να λέμε στα εγγόνια μας δίπλα από το τζάκι με κάστανα και ζεστό ρακόμελο.

Οι μόλις τρεις (!) αναβολές άξιζαν τον κόπο, διότι πιο τέλεια μέρα από πλευράς καιρού δεν θα μπορούσε να γίνει, ακόμα και αν είχαμε μαγικούς διακόπτες για να επιλέξουμε τις συνθήκες. Αυτό που έγινε στο ραντεβού στην εκκίνηση από το λιμάνι της Σούδας το περιμέναμε, αλλά αλλιώς να το φαντάζεσαι και αλλιώς να το βλέπεις μπροστά σου. Η παρουσία όλης αυτής της της λαοθάλασσας από φίλους, πελάτες, φίλους των πελατών, τα κορίτσια τους συνεπιβάτριες, τα κορίτσια αναβάτριες (οι οποίες παρεμπιπτόντως οδηγούσαν καταπληκτικά και κόσμια εν αντιθέσει με κάτι λιγοστούς κάγκουρες που αν τους πιάσουμε στα πράσα την επόμενη φορά θα πάρουν τα κουβαδάκια τους και θα πάνε σε άλλη παραλία), ήταν συγκινητική, μας τιμάει ιδιαίτερα και είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας στα δεκατέσσερα χρόνια που υπάρχουμε ως GAS Motosport Culture. Όπως μαρτυράει και το όνομά μας, η μοτοσυκλετιστική κουλτούρα ήταν διάχυτη παντού – από τον πλήρη εξοπλισμό των περισσότερων συμμετεχόντων, μέχρι την ώριμη και ευγενή συμπεριφορά τους (με τις ελάχιστες εξαιρέσεις στα δάχτυλα του ενός χεριού).

Διαβάστε επίσης  Issue 788

Η διαδρομή ήταν, εάν όχι η απολύτως καλύτερη, σίγουρα από τις κορυφαίες μέχρι στιγμής. Μας έδωσε μεγάλη χαρά το γεγονός ότι την ευχαριστήθηκαν όλοι όσοι μας ακολούθησαν, και ακόμα μεγαλύτερη το ότι ελάχιστοι είχαν ξαναπεράσει από εκεί! Μπράβο στα παιδιά που ακολούθησαν με τα παπιά τους και απέδειξαν ότι δεν έχει σημασία το όχημα αλλά η διάθεση. Αυτή η καταπληκτική ομαδική διάθεση είναι αυτή που μας έμεινε φέτος και μας κάνει να ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε στην επόμενη!

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t