Η διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στους δυο τράπερ δεν έχει τέλος – Η απάντηση του Light στις κατηγορίες και η αντίδραση της οικογένειας του αδικοχαμένου ράπερ

 

H κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες ανάμεσα στον Snik τον Light φαίνεται πως καλά κρατεί καθώς έχουμε νέο… διαδικτυακό επεισόδιο ανάμεσά τους. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής στη νέα τους διαμάχη είναι ο αδικοχαμένος Mad Clip.

Αφορμή για το νέο επεισόδιο ανάμεσα στους δυο τράπερ στάθηκε ένα live του Snik στα social media που αναφερόταν στον Light και τον κατηγορούσε ευθέως ότι έχει κλέψει χρήματα από τον MadClip ενώ την ίδια ώρα δε δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών του στην οικογένειά του και παράλληλα το παίζει φίλος του.

 

Το βίντεο του Snik με τις βαριές κατηγορίες εναντίον του Light

«Ήθελα να παίξω και μποξ μαζί του, να βγάλει και αυτός λεφτά, να βγάλω και εγώ αλλά κάθεται και τρέχει το στόμα του πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ποιος σε έδιωξε από τη Θεσσαλονίκη; Οι φίλοι σου. Έμενες ένα μήνα στο ΜΕΤ, σε έδιωξαν οι φίλοι σου πάλι. Σε έκαναν μπλε 2-3 φορές οι φίλοι σου πάλι. Ήρθες στην Αθήνα. Έναν χρόνο ο Mad Clip δεν ήξερε ότι είσαι CEO στην Capital, έπαιρνες τα λεφτά του και από όλους και δεν το ήξερε κανένας, ούτε ο φίλος σου.

Στα κανάλια, όταν πήρες 50k followers που έλεγαν ότι έκλαιγες για τον φίλο σου, ήταν ο dj Stephan, δε βγήκες ποτέ να πεις ότι ήταν αυτός και όχι εσύ. Στο νοσοκομείο μετά που ήμασταν ποτέ δεν ήσουν εκεί και μετά που τον κλαίγαμε στο σπίτι φίλου μας. Δε δίνεις τα δικαιώματα στην οικογένεια του Mad Clip και το παίζεις και έχεις τα κάδρα πίσω. Μου βγάζεις με κάδρα πίσω και δε δίνεις στην οικογένειά του τα δικαιώματα; Έτσι είναι οι γκάνγκστερς; Δε δίνεις τα δικαιώματα και τα streams στην οικογένεια του MadClip και μου τον βάζεις σε κάδρα πίσω; Πόσες φορές έχεις φάει ξύλο; Και στο στούντιό μου ξύλο είχες φάει. Δε θέλω να μιλήσω και να γίνω κατίνα τόσο καιρό αλλά το συνεχίζεις», αναφέρει μεταξύ άλλων στο video του ο Snik.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

 

 

Η απάντηση του Light

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να μην απαντηθούν από τον Light ο οποίος σε στόρι στον λογαριασμό του στο instagram έγραψε:
«Θα μπορούσα να ξεκατινιαστώ και να πω στον κόσμο για όλα τα ξεφτιλίκια σου. Θα μπορούσα να βγω και να σε κάνω ρόμπα – αλλά αυτό το κάνεις από μόνος σου πολύ καλά. Θα μπορούσα να απαντήσω σε κάθε ψέμα που βγήκε από το στόμα σου ένα – ένα… αλλά δε θα το κάνω. Δε θα κάτσω να κυλιστώ άλλο στη λάσπη με τα γουρούνια.. Ούτε θα σου κάνω τη χάρη να με εκνευρίσεις. Είσαι κανονικό junkie πλέον και αυτό κάνει μπαμ. Θα πω μόνο ντροπή σου που έφερες νεκρό άνθρωπο και την οικογένειά του μέσα σε ένα rap beef που είναι μεταξύ των δυο μας. Είσαι μεγάλος ψεύτης, ζηλιάρης και ξοφλημένος. Και ο φίλος σου που ήταν δίπλα σου όσο μιλούσες, κανονικά έπρεπε να σε φτύσει μέσα στο στόμα γι’ αυτά που λες. Αφού λοιπόν έπρεπε να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις ψέματα πάνω στο όνομα και τη μνήμη του Peter, ας μιλήσουν όσοι ξέρουν. Και για τα ποσοστά και για τα δικαιώματα που πάνε και για το τι άποψη είχε για σένα. Σιχαμένο πρεζάκι είσαι για λύπηση».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...

 

 

O Light δημοσίευσε ακόμη ένα στόρι που προερχόταν από ανάρτηση του εκπροσώπου της οικογένειας και έγραφε: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα για ένα live που έγινε πριν λίγο. Σαν εκπρόσωπος της οικογένειας του Peter, θέλω να ζητήσω όπως ο Peter ήταν Private όσον αφορά τις δουλειές του, να μην αναφερόμαστε σε πράγματα που δεν ισχύουν».

 

 

Πηγή: protothema.gr