Είναι κρίμα να πάνε χαράμι, οπότε αποφασίσαμε να καταρρίψουμε τους πιο δημοφιλείς. Με τον πρώτο μύθο, το ότι τα ακριβά κράνη δε λήγουν ποτέ, έχουμε ασχοληθεί δύο φορές στο παρελθόν, οπότε σήμερα θα ασχοληθούμε με έναν πρόσφατο: «Γάντια τεσσάρων εποχών θέλω παρακαλώ».

 

Εάν καθίσουμε να αναλογιστούμε όλες τις μυθικές ερωτήσεις που έχουμε ακούσει από πελάτες, θα κάναμε την Ιλιάδα του Ομήρου να φαίνεται σαν μικρό τεύχος Μίκυ Μάους. Είναι κρίμα όμως να πάνε χαράμι, οπότε αποφασίσαμε να καταρρίψουμε τους πιο δημοφιλείς. Με τον πρώτο μύθο, το ότι τα ακριβά κράνη δε λήγουν ποτέ, έχουμε ασχοληθεί δύο φορές στο παρελθόν, οπότε σήμερα θα ασχοληθούμε με έναν πρόσφατο: «Γάντια τεσσάρων εποχών θέλω παρακαλώ».

 

Όχι παιδιά, γάντια τεσσάρων εποχών ΔΕΝ υπάρχουν, κι ούτε νομίζουμε ότι θα υπάρξουν ποτέ. Θα μας πείτε, «μα γιατί, αφού υπάρχουν μπουφάν και παντελόνια τεσσάρων εποχών, γιατί να μην υπάρχουν και γάντια»; Ακούστε να δείτε πώς εξηγείται. Για να είναι, παραδείγματος χάριν, ένα jacket 4 εποχών, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αφαιρείται η αδιάβροχη μεμβράνη του. Προσέξτε, όχι μόνο η θερμική που μας κρατάει ζεστούς, αλλά εκείνη η λεπτή αδιάβροχη που συνήθως είναι ραμμένη στη μέσα πλευρά του εξωτερικού υφάσματος. Εάν αφαιρούνται και οι δύο, τότε είμαστε σε καλό δρόμο: ανοίγουμε τους αεραγωγούς μπροστά και πίσω και το φρέσκο αεράκι μας δροσίζει το καλοκαίρι. Βάζουμε μόνο την αδιάβροχη ή μόνο τη θερμική (αναλόγως κλίματος και περιοχής) και έχουμε το μπουφάν μας τέλειο για άνοιξη/ φθινόπωρο. Τις τοποθετούμε όλες και να ‘μαστε πάλι έτοιμοι για χειμώνα.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

Με τα γάντια όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί, ή μάλλον δεν έχουν καταφέρει οι τεράστιες εταιρείες του χώρου να το πραγματοποιήσουν ώστε να είναι πρακτικά χρησιμοποιήσιμο. Ή θα έχουν μεμβράνη αδιαβροχοποίησης ραμμένη και θα είναι αδιάβροχα και θα σκάτε το καλοκαίρι από τη ζέστη, ή δεν θα έχουν και θα είναι διάτρητα, οπότε το χειμώνα τα δάχτυλα θα γίνονται μπλε μαρέ από το κρύο. Οπότε πάρτε το απόφαση ότι κάποια στιγμή θα έχετε δύο για να είστε καλυμμένοι!

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t