«Ανοίγουμε τη θήκη του πλυντηρίου» και άλλα πολλά σχόλια στα social media – Αλλοι τη στηρίζουν και άλλοι της επιτίθενται επειδή στράφηκε γενικώς κατά του ιμπεριαλισμού – «Γεια σας αδέρφια, είμαστε με τον άνθρωπο» είπε εκείνη όταν ανέβηκε στη σκηνή

 

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει σε χρήστες των social media η συμμετοχή της Νατάσας Μποφίλιου σε αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία, λέγοντας πως δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και στο τέλος και τη Ρωσία.

«Η θέση μου είναι ολιστική κατά του πολέμου. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας», είχε πει πριν από μερικές μέρες στην ανάρτησή της η τραγουδίστρι προκαλώντας τις πρώτες αντιδράσεις και διχάζοντας το κοινό της.

Χθες πραγματοποιήθηκε η αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα με τη Νατάσα Μποφίλιου να βγαίνει με υψωμένη τη γροθιά και να λέει: «Γεια σας αδέρφια. Είμαστε με τον άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

Αυτή ήταν η απάντηση της ερμηνεύτριας – που ουκ ολίγες φορές έχει πάρει θέση –σε όσους της επιτέθηκαν προσωπικά και καλλιτεχνικά τις τελευταίες ημέρες, για το ποια πλευρά διαλέγει.

Ωστόσο στο Twitter υπάρχει διχογνωμία με κάποιους χρήστες να στέκονται στο πλευρό της και κάποιους απέναντί της.

 

Δείτε τα tweets με κάποια να τάσσονται υπέρ και κάποια κατά της Νατάσας Μποφίλιου

 

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!
Πηγή: protothema.gr