H παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της από το παιχνίδι – Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της

 

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της από το ριάλιτι επιβίωσης, τους συμπαίκτες της και φυσικά, τοποθετήθηκε σχετικά με τον πόλεμο στην χώρα της, την Ουκρανία.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Love It, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στις επιδόσεις της στον στίβο μάχης.

«Έκλεισε με έναν όμορφο, ιδιαίτερο τρόπο αυτός ο κύκλος. Ήταν λογικό να μην είμαι τόσο καλή στον στίβο μάχης, γιατί μπήκα στα μισά, ενώ πέρυσι είχαμε ξεκινήσει όλοι από το ίδιο επίπεδο. Εξασκούσαμε και το χέρι μας και τις ανάσες μας. Εγώ μπήκα αμέσως στα βαθιά και μάλιστα, μετά από Covid. Ακόμα και αναπνευστικά ήμουν λίγο περίεργα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τους συμπαίκτες της στο Survivor και ειδικότερα για την Ευρυδίκη.

«Την Ευρυδίκη την γνώρισα, λίγο πριν αναχωρήσει κι η ίδια για τον Άγιο Δομίνικο, είχε έρθει να κάνει ένα τατουάζ και είχαμε μιλήσει. Ένιωσα οικειότητα, γιατί είχα έναν άνθρωπο που ξέρει και τον δικό μου άνθρωπο. Τα κορίτσια με προσέγγισαν από μόνες τους, ένιωσα πολύ όμορφα, ήθελα να μην είμαι ακόμα μία χρονιά μόνη μου, ήθελα να είμαι μέρος της ομάδας», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

 

Όσο για τον Τάκη Καραγκούνια, είπε: «Με τον Τάκη ήμασταν κοντά. Είναι και μπαμπάς και ένιωθα μια οικειότητα, γιατί έχει μια κορούλα, συζητούσαμε για τις προσωπικές μας ζωές, μου έδωσε συμβουλές. Προσπαθούσα να τον κρατάω ήρεμο, γιατί είναι ένας άνθρωπος, που μπήκε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ θα ένιωθε πιο άνετα με τους Μαχητές. Επικοινωνούσα όσο πιο πολύ μπορούσα μαζί του, στο τέλος έγινε ο τσακωμός που έγινε. Θα τα βρούμε πιστεύω, όταν αποχωρήσει. Όλοι, όταν είπε ο Τάκης την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη, καταλάβαμε ότι εννοούσε αυτό που είχε πει κι ο Βαλάντης, αλλά δόθηκε και μια άλλη ερμηνεία από τον Άρη σχετικά με κάτι που είχε πει εκείνος».

Στη συνέχεια, το μοντέλο μίλησε για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κι εξήγησε πως δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Απλώς πρόκειται για μία κοπέλα που δεν ήθελε να συμμετέχει σε καμία δραστηριότητα της ομάδας.

«Έβλεπα μία κοπέλα, που όταν κάναμε δουλειές όλοι μαζί, εκείνη δεν πολυσυμμετείχε. Τα κορίτσια μου είπαν ότι στους 2,5 μήνες, είχε πλύνει την κατσαρόλα 2 φορές. Μου δημιουργούσε μία αίσθηση διακοπών», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή, που είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor, είπε: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί, καμιά φορά είναι αψυχολόγητη. Παρεξηγούνταν πολύ εύκολα τα πράγματα με τη Μυριέλλα, όπως και με τον Τάκη, οπότε κράτησα τις αποστάσεις μου. Πάντα μίλαγε για την ένωση και για ένα τραγούδι που θέλει να πει. Μπαίνουμε όμως, σε ένα παιχνίδι για να διαφημιστούμε ή εμείς ή η δουλειά μας, οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να φτάσει μέχρι εκεί».

Ύστερα, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της.

«Μου έλειπε, οπότε μίας και ένιωθα ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι, ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο αυτό. Ήθελα να μοιραστώ ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μου. Είμαστε μαζί 8 μήνες, ήθελα να το προστατεύσω από τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε έπρεπε να βάλω ένα χειρόφρενο και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Μέχρι να δω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι με την Κάτια κι όχι με την Ταραμπάνκο, το κράτησα κρυφό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Τέλος, το μοντέλο που έχει καταγωγή από την Ουκρανία, μίλησε και για την εμπόλεμη κατάσταση στην πατρίδα της.

«Όταν μου είπαν για τον πόλεμο, τα έχασα τελείως. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως εν έτει 2022 υπάρχει ακόμα πόλεμος και πεθαίνει κόσμος. Ήμουν σαν χαμένη, αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι ολόκληρη η πόλη μου καταστράφηκε. Οι δικοί μου είναι όλοι καλά, αλλά δεν μου φτάνει αυτό, είναι εγωιστικό να λέω ότι όλα είναι καλά, επειδή είναι καλά οι δικοί μου μόνο», είπε κλείνοντας.

 

Πηγή: protothema.gr