Το ένα βρίσκεται στην Αθήνα και το άλλο στη Θεσσαλονίκη – Η περιγραφή που κάνει το CNN

 

Στη λίστα του CNN με τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία το 2022 περιλαμβάνονται δύο ελληνικά, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.

«Μικρό, οικείο και ευρισκόμενο σε καλή τοποθεσία, ένα καλό boutique ξενοδοχείο προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα απλό μέρος για να ξαπλώσετε το κεφάλι σας. Τα καλύτερα, ειδικά εκείνα στις γεμάτες γοητεία πόλεις της Ευρώπης, παρουσιάζουν τοπική γεύση, ξεχωριστό χαρακτήρα και ισχυρή σύνδεση με την κοινότητα», αναφέρει στον πρόλογό του το CNN.

«Και ενώ η πανδημία μπορεί να έχει ακυρώσει πολλά ταξιδιωτικά σχέδια τα τελευταία δύο χρόνια, τα πράγματα φαίνονται ελαφρώς πιο ελπιδοφόρα για το 2022, με μια σειρά από νέα boutique ξενοδοχεία να έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν σε όλη την Ευρώπη μέχρι το τέλος του έτους», συνεχίζει και παραθέτει τα ξενοδοχεία που επιλέξει.

 

Xenodocheio Milos

 

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

«Με επτά ευάερα, ασβεστωμένα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, το brand εστιατορίων Estiatorio Milos δεν φοβάται να ρίξει ένα φαρδύ δίχτυ. Το πολυτελές ελληνικό εστιατόριο με τα θαλασσινά μπήκε φέτος σε νέα νερά με τα εγκαίνια του Xenodocheio Milos, του πρώτου του boutique hotel.
Στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, το κατάλυμα των 43 δωματίων είναι ένας μινιμαλιστικός ναός γαστρονομίας, με θέα στον πευκόφυτο λόφο του Λυκαβηττού και τη νεοκλασική Παλιά Βουλή», γράφει το CNN για το Xenodocheio Milos, που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5.

 

 

ON Residence

«Ένα αληθινό έργο αγάπης και αφοσίωσης, το πανέμορφο ΟΝ Residence βρίσκεται στη γοητευτική συμπρωτεύουσα της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη», αναφέρει το CNN για το έτερο ελληνικό boutique ξενοδοχείο της λίστας του.

 

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

«Το ακίνητο με την αρ ντεκό διακόσμηση θα αναστήσει το ομώνυμο εστιατόριο Olympos Naoussa, ένα στέκι των τζετ-σέτερς, προσθέτοντας επιπλέον λάμψη και αίγλη στην προκυμαία.
Μια συνεργασία μεταξύ του TOR Hotel Group και της Grivalia Hospitality, το ΟΝ Residence διαθέτει 60 μοδάτα δωμάτια, το αποκορύφωμα των οποίων είναι οι τέσσερις ON Suites, στους δύο πρώτους ορόφους του ανακαινισμένου αρχοντικού του 1926», καταλήγει το CNN για το ΟΝ Residence, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Νίκης 5.

 

 

Πηγή: imerisia.gr