Όσο επεισοδιακά εξελίχθηκαν τα αγωνίσματα, άλλο τόσο «μουδιασμένο» ήταν το Συμβούλιο του Νησιού με τις νέες συνθέσεις των ομάδων, στο Survivor 2022.

 

Πρώτο Συμβούλιο στο φετινό Survivor 2022 με τις ομάδες των νέων Διάσημων και των νέων Μαχητών, με τους Μπλε να έχουν κερδίσει νωρίτερα το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Έτσι, οι νέοι Διάσημοι ήταν εκείνοι που τέθηκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας. Μοναδικός που δεν είχε να φοβάται για ενδεχόμενη υποψηφιότητα προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, ως νικητής στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Πάντως, στην πρώτη αυτή διαδικασία με τις νέες συνθέσεις ομάδων δεν έλειψε το «μούδιασμα» λόγω της μείξης των παικτών και της δημιουργίας καινούριων ομάδων.

 

 

Survivor 2022: Ανδρέας, ο πρώτος προς αποχώρηση

Μετά την ψηφοφορία, ο παρουσιαστής του Survivor 2022, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας, με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση να είναι ο Ανδρεας Ματθαιακάκης λόγω του τραυματισμού του.

 

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

 

Survivor 2022: Παραλίγο… ξύλο μεταξύ Τάκη και Στάθη

Πάντως, όσο «μουδιασμένο» ήταν το Συμβούλιο, άλλο τόσο επεισοδιακά ήταν τα αγωνίσματα.

Και αυτό διότι στο τελευταίο μέρος του πρώτου αγωνίσματος της ασυλίας έμελλε να αφήσει τόσο τους υπόλοιπους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές του Survivor 2022 με το στόμα ανοιχτό!

 

 

Ο Στάθης Σχίζας κινήθηκε επιθετικά προς τον αντίπαλο του, Τάκη Καραγκούνια, σπρώχνοντας τον πρώτα με το σώμα του και στη συνέχεια πετώντας ένα μπαλάκι στην πλάτη του. «Είσαι τρελός ρε μ…κα; Σου έριξα εγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μ…κα», διαμαρτυρήθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας, με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δύο παίκτες.

«Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη; Ρε Στάθη, είσαι τρελός ρε μ…κα;» πρόσθεσε, εμφανώς στρεσαρισμένος, ο παίκτης της νέας μπλε ομάδας.

 

 

Το αυστηρό τελεσίγραφο Λιανού για τα περιστατικά βίας

 

Πηγή: iefimerida.gr