Μία κοπέλα στην Αυστραλία ενέδωσε στις ορέξεις ενός τύπου που την προσέγγισε, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

Από το πουθενά μπλεγμένος σε μία υπόθεση που θυμίζει το ντοκιμαντέρ του Netflix, με τον απατεώνα του Tinder, βρέθηκε χωρίς να το γνωρίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Την υπόθεση αποκάλυψε το ντοκιμαντέρ του SBS «Insight» στο χθεσινό του επεισόδιο, εκεί όπου μία κοπέλα εξιστόρησε το πως έπεσε θύμα ενός τύπου, ο οποίος παρουσιαζόταν ο γνωστός τραγουδιστής. Όχι σαν όνομα, αλλά με τις φωτογραφίες του. Όπως είπε η Torrie Marshall, όταν μετακόμισε στα δυτικά του Σίντνεϊ το 2019 ταίριαξε στο Tinder με έναν Στέλιο που χρησιμοποιούσε την εφαρμογή γνωριμιών. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ο εφιάλτης της…

Έχοντας χιούμορ, καλή προσωπικότητα και ωραίο σώμα (σ.σ έβλεπε τις εικόνες του Κωνσταντίνου Αργυρού), η νεαρή κοπέλα σαγηνεύτηκε και άρχισε να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες του, οι οποίες ήταν συνήθως προσωπικές φωτογραφίες της. Παρά το γεγονός πως ποτέ δεν τον είχε δει από κοντά, ήταν τόσο γοητευμένη που έκανε αυτό που της ζητούσε.

Διαβάστε επίσης  Chania City app: Τα Χανιά μας σε ένα application!

«Πάντα ήθελε κάτι να του στείλω, αλλά δεν ήταν στην φύση μου να το κάνω. Δεν ήθελα να του στείλω τίποτα από αυτά. Δεν ήθελα να το χάσω, οπότε απλά το έκανα. Μετά όμως ένιωθα αηδιασμένη με αυτό που έκανα, καθώς δεν το ήθελα», είπε στο news.com.au.

 

 

Μετά από συνομιλίες έξι μηνών, μεταφέρθηκαν από το Tinder στο Facebook, όμως ο Στέλιος δεν την έκανε φίλη του, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες και ζητώντας της να συνεχίσουν στο Kik Messenger, μία εφαρμογή που επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων χωρίς την εγγραφή τηλεφωνικού αριθμού.

Τελικά κατάφεραν να κλείσουν ένα ραντεβού για να τα πουν από κοντά, όμως λίγες ώρες πριν, η Torrie Marshall έλαβε ακόμα ένα ανησυχητικό μήνυμα από τον Στέλιο, ο οποίος της ζητούσε να του στείλει ακόμα ένα ακατάλληλο video, προκειμένου να την συναντήσει στα McDonald’s που ήταν κοντά στο ξενοδοχείο που υποτίθεται ότι έμενε. Εκείνη δέχθηκε, όμως μόλις του το έστειλε, είδε πως ο λογαριασμός του Στέλιου απενεργοποιήθηκε και δεν έδινε κανένα σημάδι ζωής. Όπως είναι λογικό η νεαρή κοπέλα απογοητεύτηκε και εξιστόρησε τι είχε συμβεί σε έναν φίλο της, ο οποίος της είπε να ψάξει τις φωτογραφίες του στο Google.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

Τότε ήταν που ανακάλυψε πως οι φωτογραφίες ανήκουν στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος προφανώς και δεν είχε καμία ιδέα για το περιστατικό.

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus