Η ζωή του συνταγματάρχη Harland Sanders έρχεται στη μεγάλη οθόνη.

 

Η ιστορία της ζωής του ιδρυτή της KFC, συνταγματάρχη Harland Sanders μεταφέρεται στον κινηματογράφο με την ταινία με τίτλο “A Finger Lickin’ Good Story: The Life of Colonel Sanders“, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Οι σχετικές δηλώσεις

Σύμφωνα με αναφορές, η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο “The Colonel’s Secret: Eleven Herbs and a Spicy Daughter“, το οποίο γράφτηκε από την κόρη του, Margaret και κυκλοφόρησε το 1996.Το βιβλίο της Margaret Sanders είναι γεμάτο χιούμορ, αλλά αφηγείται τη μερικές φορές περίπλοκη σχέση που είχε με τον πατέρα της. Είναι μια αφήγηση για το πώς ο Harland Sanders έχτισε την Kentucky Fried Chicken, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων στον κόσμο σήμερα αναφέρει το Deadline.

Ήξερα ότι ο Sanders ήταν πραγματικός άνθρωπος, αλλά δεν είχα ιδέα πόσες δουλειές είχε κάνει, πόσες αποτυχίες, πόσες προκλήσεις είχε βιώσει, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι ήταν περίπου 65 ετών όταν ξεκίνησε να κάνει το franchise φαστ φουντ με είδη από κοτόπουλο. Είναι μια απίστευτη ιστορία επιμονής και πίστηςανέφερε η σεναριογράφος της ταινίας Cheryl Guerriero σε δήλωσή της.

Είναι μεγάλη τιμή και είμαι ενθουσιασμένη που η οικογένεια της Margaret και του συνταγματάρχη Sanders μου εμπιστεύτηκαν να μεταφέρω αυτήν την ιστορία στην οθόνη. Για όποιον ήθελε ποτέ να παραιτηθεί ή να απολυθεί ή ένιωσε ότι ήταν πολύ μεγάλος για να κυνηγήσει ένα όνειρο, ή για όποιον έχει μια περίπλοκη σχέση με ένα μέλος της οικογένειας, αισθάνομαι έντονα ότι αυτή είναι μια ιστορία που όχι μόνο θα αποτελέσει έμπνευση και θα έχει απήχηση, αλλά και θα ψυχαγωγήσει“.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

 

Η Cheryl Guerriero πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τη Meridian Pictures. Ο σκηνοθέτης της ταινίας και ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον ρόλο του συνταγματάρχη Sanders δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ο Sanders πέθανε το 1980, αλλά η KFC εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη μορφή του στο εμπορικό σήμα της.

 

Πηγή: esquire.com.gr