5 ταινίες που ξεχωρίζουν τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

 

Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, γράφοντας ‘οι καλύτερες ταινίες του Netflix‘ εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις, είναι σχετικά φρέσκες (ή όχι και τόσο) στην πλατφόρμα και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ακριβώς επειδή λοιπόν πρόκειται για τάσεις, αυτόν τον μήνα, κάνουν θραύση τα rom-coms -που υποθέτω ότι δεν είναι τα αγαπημένα σου.

 

Μαύρο Καβούρι – Black Crab

Σε αυτό το θρίλερ, δράση και περιπέτεια πρωταγωνιστούν. Με κίνητρο να σώσει την κόρη της και να λήξει ο πόλεμος, μία στρατιωτικός δέχεται να πάρει μέρος σε μία αποστολή που θέλει την ίδια να διασχίζει μία παγωμένη θάλασσα μεταφέροντας ένα απόρρητο φορτίο.

 

Θα Τα Ξαναπούμε – Without Saying Goodbye

Όταν ο εργασιομανής Salvador ταξιδεύει από την Ισπανία στο Περού για να χτίσει το νέο ξενοδοχείο της οικογενειακής αλυσίδας την οποία διαχειρίζεται, ο έρωτας του χτυπά την πόρτα. Γνωρίζει την Αριάνα, μια φλογερή καλλιτέχνιδα που θα τον μάθει να απολαμβάνει την ομορφιά της κάθε στιγμής στο Κούσκο.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

Ρούμπι η Διασώστρια – Rescued by Ruby

Κυνηγώντας το όνειρό του να ενταχθεί σε μια επίλεκτη μονάδα K-9, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα σκυλί: Tην έξυπνη αλλά άτακτη Ruby, ένα κουτάβι που προέρχεται από καταφύγιο. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

 

Επιχείρηση Adam – The Adam Project

Μετά από μια τυχαία αναγκαστική προσγείωση στο 2022, ο πιλότος μαχητικού που ταξιδεύει στο χρόνο Adam Reed (Ryan Reynolds) συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μία αποστολή για να σώσει το μέλλον.

 

Windfall

Το σασπένς κυριαρχεί σε αυτήν την ταινία που ήδη είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα. Η πλοκή ακολουθεί έναν άντρα που κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου. Προφανώς τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν οι πλούσιοι ένοικοι επιστρέφουν απρόσμενα στο σπίτι τους.

 

Πηγή: esquire.com.gr