Η 24χρονη Σούζι, η οποία εμφανίστηκε στο X Factor το βράδυ της Παρασκευής κατάφερε να εκνευρίσει τον Στέλιο Ρόκκο, ωστόσο στο τέλος πέρασε στην επόμενη φάση

 

Η εμφάνιση της 24χρονης Σούζι στο ελληνικό X Factor μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Η νεαρή αεροσυνοδός, που έχει καταγωγή από την Αίγυπτο και είναι παντρεμένη με έναν Ιάπωνα που γνώρισε στο Μοναστηράκι, μίλησε αραβικά και κινέζικα όταν συστήθηκε στους κριτές, ενώ στη συνέχεια τους προβλημάτισε σχετικά με το φωνητικό της ταλέντο.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να ερμηνεύσει μια δική της διασκευή στο κομμάτι του Eminem, Rap God, αλλά και το Beautiful Liar της Μπιγιονσέ και της Σακίρα. Με αυτή την προσπάθεια δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές να την περάσουν στην επόμενη φάση, ωστόσο ο Χρήστος Μάστορας της έδωσε άλλη μια ευκαιρία να πει κάποιο άλλο τραγούδι. Η Σούζι το έκανε, ερμηνεύοντας το Tattooed Heart της Αριάνα Γκράντε, το οποίο της έδωσε και το «ναι» των κριτών.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

 

«Με την προηγούμενη οντισιόν δεν πέρναγες και μ’ αυτήν θα περάσεις», της εξήγησε ο Μάστορας, ενώ από την πλευρά του ο Στέλιος Ρόκκος της είπε πως «αυτό που είπες πριν ότι αγχώνεσαι που δεν αγχώνεσαι σημαίνει ότι δεν φοβάσαι. Αν δεν είχες τραγουδήσει το άλλο κομμάτι δεν θα περνούσες γιατί ήρθες εδώ σήμερα να εντυπωσιάσεις ποιους;». «Αυτό που είδα δεν ξέρω αν είχε το Factor αλλά είχε λίγο από X», είπε από την πλευρά του ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

 

 

Πάντως, η διαγωνιζόμενη δέχτηκε την κριτική τους λέγοντας πως «αν δεν είχα τη δική σας κριτική, δεν θα ήξερα πού ακριβώς πρέπει να παλέψω για να το φτιάξω».

 

Πηγή: reader.gr