Ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (28/3), με το Mystery Box να αποδεικνύεται παγίδα για κάποιους από τους διαγωνιζόμενους

 

Ένα επεισόδιο γεμάτο από απρόσμενες καταστάσεις ήταν αυτό το βράδυ της Δευτέρας (28/3) στο MasterChef με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο «Mystery Box». Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά και το Mystery Box έκρυβε διπλή δοκιμασία, καθώς οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν μία γλυκιά και μία αλμυρή παρασκευή. Ο νικητής του Mystery Box, εκτός από τα πλεονεκτήματα στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα έχει τη δυνατότητα να έρθει πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του Silver Award και των 10.000 ευρώ.

Ωστόσο, η διπλή δοκιμασία αποδείχθηκε μεγάλη παγίδα για τον Βασίλη Μπόλλο, καθώς το αποτέλεσμα των πιάτων που παρουσίασε δεν ικανοποίησε καθόλου τους κριτές με τον ίδιο να νιώθει εξαιρετικά αμήχανα.

«Ξέρω ότι είναι κακά πιάτα και καταλαβαίνω ότι κάτι μπορεί να μην τρώγεται. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι αυτό που θα έπρεπε κι αν συνεχίσω έτσι θα πάω σπίτι μου. Θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη γιατί δεν μου πήγε τίποτα καλά στο γλυκό. Δεν θέλω να κρυφτώ και δεν είμαι ευχαριστημένος. Αλήθεια ούτε πρόλαβα να δοκιμάσω».

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

Οι δικαιολογίες και οι απολογίες του Βασίλη δεν έπεισαν τους κριτές. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς αναγκάστηκε να φτύσει αυτό που έφαγε καθώς υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με το ξύδι.

 

 

Πηγή: reader.gr